SL 25/26 H:15 | Başakşehir 1-1 Fenerbahçe | MS | 6 Aralık | beIN Sports 1

arda kıyası biraz yanlış cok faiş hatalar yaptı ama sezon bası cok iyidi ,tamamen hoca kurbanı oldu çocuk ,sezon basından itibaren görece rahat maclarda yavas yavas oynatsa eminim böyle olmazdı düşünsene cocugu şak diye derbide oyuna attı küfür eder gibi
yada fener gibi yapacaktı alt ligte banko oynayacagı bir takıma kiraya verecekti
fenerde gördügümüz altyapı cocuklarının hepsini 1 2 yıl alt liglerde oynatıyor epey takımda goruyorum bu cocukları
bizde berat dısında kimse yok bunu sorgulayanda yok @Evren Caglayan
Halim Allah aşkına şu fenerden yurtdışına giden Yusuf Akçiçek miydi neydi bir anda şak diye koyup oynattilar bugün oynayan çocukta tak diye oynatildi alt Lig beni ilgilendirmiyor a takımda oynuyorsan ben ona bakarım prof bir topçu dünya para verilmiş duracağı yeri bilmiyor havaya çıkamıyor kucağındaki adama top vurduruyor bunlar kötü oynama degil
Yetersizlik ozan kabak kaç tane hata yaptı penaltı yaptı bir kere ağzımı açmadım devam olur dedim
Çocuk duracağı yeri biliyordu bu başı kesik tavuk gibi Samsun'un attığı ilk golu açıp izleyin
Yazıktır günahtır böyle topçu olmaz
Davinson stopere gecmese kevgire donerdik

Halim Allah aşkına şu fenerden yurtdışına giden Yusuf Akçiçek miydi neydi bir anda şak diye koyup oynattilar bugün oynayan çocukta tak diye oynatildi alt Lig beni ilgilendirmiyor a takımda oynuyorsan ben ona bakarım prof bir topçu dünya para verilmiş duracağı yeri bilmiyor havaya çıkamıyor kucağındaki adama top vurduruyor bunlar kötü oynama degil
Yetersizlik
katılıyorum ama işte adamların yaptıgı olay dogru yani altyapıda parlayan cocuk varsa bunları kiraya verip oynatacaksın biz bunu hiç yapmıyoruz
cünkü ne hocaya ne yönetime bu konuda soran sorgulayan yok
ve dedigim gibi bizim altyapnın adı çıkmış hocasından oyuncusuna torpil yuvası diye
şu an misal ada denilen genc cocuk onu kiraya verip oynatmamız lazım ama düşünen tek kişi yok
allahtan beratı verdık seneye o cocuktan fayda görebilriz

Prime icardi Mertens Iyi bir Baris Yunus ile oynaması hem zevkli hem kolaydır
El Nesry oğuz aydın nene ile oynayamazsin
Daha iyi günleri çok sovdurur kendine

Set oyunun katili tüm sol bekleri yedi
Anholt gibi adamı paçavra etti
Sırtı dönük attığın 10 topun 8 tanesi kontraya döner üçüncü ligten gelme vasıfsız

katılıyorum ama işte adamların yaptıgı olay dogru yani altyapıda parlayan cocuk varsa bunları kiraya verip oynatacaksın biz bunu hiç yapmıyoruz
ve dedigim gibi bizim altyapnın adı çıkmış hocasından oyuncusuna torpil yuvası diye
şu an misal ada denilen genc cocuk onu kiraya verip oynatmamız lazım ama düşünen tek kişi yok
Halim bunu kiralasan nolcak kimse oynatmaz
19 yaşında çocuk 15 değil duracağı yeri bilmeyen stoper olmaz stoper ilk duracağı yeri kademeyi öğrenir oynasa nolcak altyapısı eksik bu çocuğun
Gelişmez hiç bir halt olmaz kiraladigin takımda yedek kalir
Millet burda emin bayram överken vasat hiç bir zaman iyi stoper olamayacak orta sıra takımlarında oynar dedim görüyoruz işte

Eyüp aydını kiraladık noldu oyundan çıkıp ntcham girince adam topu dağıtmaya başladı maç asıl orda döndü Eyüp oynasa samsun kaleye gelemezdi
Oyun görüşü yok alıp geriye dönüyor yada etrafında dönüp hızı kesiyor
Iyi oyuncu değilse sabaha kadar kirala
Arda unyay da kumaş yok

Ayrıca ilk yarı sahada olmayan holse ve Emre top oynadı ikinci yarı ntcham sadece topu alıp seri şekilde kanada aktardı
Adam başka hiç birşey yapmadı Eyüp topu alıp dönüp atana kadar kapatiyorduk
Kaç tane geçiş yedik hepsinide ntcham başlattı holse emre veya Zeki Yavru devam ettirdi
Zekiyi bile oyuna kattılar
Eyüp aydını 100 yıl kirala süper ligte hiç bir kulüpte oynayamaz Almanya ikinci Ligi'nde oynar

Ayrıca ilk yarı sahada olmayan holse ve Emre top oynadı ikinci yarı ntcham sadece topu alıp seri şekilde kanada aktardı
Adam başka hiç birşey yapmadı Eyüp topu alıp dönüp atana kadar kapatiyorduk
Kaç tane geçiş yedik hepsinide ntcham başlattı holse emre veya Zeki Yavru devam ettirdi
Zekiyi bile oyuna kattılar
Eyüp aydını 100 yıl kirala süper ligte hiç bir kulüpte oynayamaz Almanya ikinci Ligi'nde oynar
dogru,zaten ben arda özelınde söylemedim,dedigin gibi genc oyuncu ayagına topu alınca 1 2 macta belli eder
şu an bu sekılde 2 cocuk var gibi birisi berat digeride ada denilen çocuk ama onuda oynatmıyoruz cünkü torpilli oldugu icin baltanın macfit oglu var

dogru,zaten ben arda özelınde söylemedim,dedigin gibi genc oyuncu ayagına topu alınca 1 2 macta belli eder
şu an bu sekılde 2 cocuk var gibi birisi berat digeride ada denilen çocuk ama onuda oynatmıyoruz cünkü torpilli oldugu icin baltanın macfit oglu var
Berat muazzam yetenekli olur olmaz onu kendi belirleyecek ama yeteneği belli cocugun.
Adam geçişi top sürüsü ben burdayım diyor
Ada konusunda emin değilim çok az izledim
Forvet öyle kolay mevki değil
Yerli oyuncu için en kolayı bek ve stoper
Temelin varsa buralarda oynarsin

Senin altyapından Yusuf Akçiçek çıktı onu da para yok diye malum takıma kaptırdın. Çıksa ne farkeder ?
Kaptirdiysan gidip iyisini alacaksın
Yada yetiştireceksin bunlar oluyor fener Merih Demirali kaybetti vaktinde
kaç para verildi bu Arda denen arkadasa kim verdi neyini izlemişler kaç maç izlemişler kim raporlamis
Bulup direk kovacaksin sen topcudan anlamıyorsun diye
Stoper yahu kademe bilecek duracağı yeri bilecek biraz sertlik olacak bu kadar atla deve değil bu çocukta hiç biri yok

Misafir vardı eğlenceyi kaçırdım
Az önce özetleri izledim başakın fenerden çok daha fazla pozisyonu var
Ayrıca fenerin attığı gol faul
Skriniar bunu hep yapıyor
Top havadayken onu tutan adamı ittiriyor
Sonra bomboş kafa vuruyor
Ama hadi hakem görmedi VAR da hiç müdahale etmiyor
Adaletli lig olsa bu attıklarının da yarısını atamayacaklar

Dün pen dedi diye paylaştıkları Bünyamin Gezer, Duran kırmızı görmeliydi ve Fb'nin golü öncesi faul var demiş

Son düzenleme:
Çağdaş ve Emre'siz Başakşehir'in üstün oynayıp puan alması?

Sadece ozete bakabildim ama her pozisyonda Kemeni vardi. Iyi oynamis herhalde.

Geri
Üst Alt