Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.532
- 11.508
- 1.473
Dünkü maci bu kadar dusunurlerse haksizlik isterlerse böyle gotlerine girer
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dövün oynasın diyor
pvhMarcaodan başka kim dövdü
Halim Allah aşkına şu fenerden yurtdışına giden Yusuf Akçiçek miydi neydi bir anda şak diye koyup oynattilar bugün oynayan çocukta tak diye oynatildi alt Lig beni ilgilendirmiyor a takımda oynuyorsan ben ona bakarım prof bir topçu dünya para verilmiş duracağı yeri bilmiyor havaya çıkamıyor kucağındaki adama top vurduruyor bunlar kötü oynama degilarda kıyası biraz yanlış cok faiş hatalar yaptı ama sezon bası cok iyidi ,tamamen hoca kurbanı oldu çocuk ,sezon basından itibaren görece rahat maclarda yavas yavas oynatsa eminim böyle olmazdı düşünsene cocugu şak diye derbide oyuna attı küfür eder gibi
yada fener gibi yapacaktı alt ligte banko oynayacagı bir takıma kiraya verecekti
fenerde gördügümüz altyapı cocuklarının hepsini 1 2 yıl alt liglerde oynatıyor epey takımda goruyorum bu cocukları
bizde berat dısında kimse yok bunu sorgulayanda yok @Evren Caglayan
katılıyorum ama işte adamların yaptıgı olay dogru yani altyapıda parlayan cocuk varsa bunları kiraya verip oynatacaksın biz bunu hiç yapmıyoruzHalim Allah aşkına şu fenerden yurtdışına giden Yusuf Akçiçek miydi neydi bir anda şak diye koyup oynattilar bugün oynayan çocukta tak diye oynatildi alt Lig beni ilgilendirmiyor a takımda oynuyorsan ben ona bakarım prof bir topçu dünya para verilmiş duracağı yeri bilmiyor havaya çıkamıyor kucağındaki adama top vurduruyor bunlar kötü oynama degil
Yetersizlik
Bu arada tam buradan döndü gol olduFena kaçırdılar ama az önce![]()

Halim bunu kiralasan nolcak kimse oynatmazkatılıyorum ama işte adamların yaptıgı olay dogru yani altyapıda parlayan cocuk varsa bunları kiraya verip oynatacaksın biz bunu hiç yapmıyoruz
cünkü ne hocaya ne yönetime bu konuda soran sorgulayan yok
ve dedigim gibi bizim altyapnın adı çıkmış hocasından oyuncusuna torpil yuvası diye
şu an misal ada denilen genc cocuk onu kiraya verip oynatmamız lazım ama düşünen tek kişi yok
allahtan beratı verdık seneye o cocuktan fayda görebilriz
Ayrıca ilk yarı sahada olmayan holse ve Emre top oynadı ikinci yarı ntcham sadece topu alıp seri şekilde kanada aktardıkatılıyorum ama işte adamların yaptıgı olay dogru yani altyapıda parlayan cocuk varsa bunları kiraya verip oynatacaksın biz bunu hiç yapmıyoruz
cünkü ne hocaya ne yönetime bu konuda soran sorgulayan yok
ve dedigim gibi bizim altyapnın adı çıkmış hocasından oyuncusuna torpil yuvası diye
şu an misal ada denilen genc cocuk onu kiraya verip oynatmamız lazım ama düşünen tek kişi yok
allahtan beratı verdık seneye o cocuktan fayda görebilriz
dogru,zaten ben arda özelınde söylemedim,dedigin gibi genc oyuncu ayagına topu alınca 1 2 macta belli ederAyrıca ilk yarı sahada olmayan holse ve Emre top oynadı ikinci yarı ntcham sadece topu alıp seri şekilde kanada aktardı
Adam başka hiç birşey yapmadı Eyüp topu alıp dönüp atana kadar kapatiyorduk
Kaç tane geçiş yedik hepsinide ntcham başlattı holse emre veya Zeki Yavru devam ettirdi
Zekiyi bile oyuna kattılar
Eyüp aydını 100 yıl kirala süper ligte hiç bir kulüpte oynayamaz Almanya ikinci Ligi'nde oynar
Berat muazzam yetenekli olur olmaz onu kendi belirleyecek ama yeteneği belli cocugun.dogru,zaten ben arda özelınde söylemedim,dedigin gibi genc oyuncu ayagına topu alınca 1 2 macta belli eder
şu an bu sekılde 2 cocuk var gibi birisi berat digeride ada denilen çocuk ama onuda oynatmıyoruz cünkü torpilli oldugu icin baltanın macfit oglu var
Kaptirdiysan gidip iyisini alacaksınSenin altyapından Yusuf Akçiçek çıktı onu da para yok diye malum takıma kaptırdın. Çıksa ne farkeder ?