Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.209
- 66.320
- 4.843
Fb medyasının algı çalışmaları böyle meyve veriyor işteForumda amma çok Galatasaray aleyhine penaltı verilmesi için can atan elaman varmış?
Bu ne iş ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fb medyasının algı çalışmaları böyle meyve veriyor işteForumda amma çok Galatasaray aleyhine penaltı verilmesi için can atan elaman varmış?
Bu ne iş ?
"Demek öyle oldu", dalga geçer gibi üslubunla sormasan açıklardım, ama bu kadarı yeterli senin içinDemek öyle oldu, neden penaltı açıklasana?
Cok böyle penalti calindi sami. Istese verirdi kimse de birsey diyemezdi. Ayrica vucuttan sektiginin net acisi yok simdilik!Yaw pozisyon temiz kol sabit vucuttan sekiyor bari siz yapmayın
Ben penaltı demedim ki.Malzemeyi fener maçında bize verdiler penaltı falan değil. Çok objektifim penaltı diyen GSli kendini sorgulasın bence
O zaman başka ama ona veren mal hakemler çıkıyor. Kovid sezonu ardaya vermişlerdi bizdevucuttan geliyor top?
El penaltı konularında işin ölçüsü kaçtı
Bence penaltıydı. Doğal konum diye diye içine sıçıldı futbolun
Aynı pozisyonda bi hakem veriyor diğeri vermiyor bence buna bi standart getirilmeli, cezasahasında ele geldi mi penaltı diyeceksin, doğal konum diyerek kafa karıştırmayacaksın
Bunlar büyük oe yaaAynen ilk koluna değmemiş şerefsizler
Lemina oyundan aliniyorda o yüzden. Savuma anlamda en iyi oyuncumuz.Penaltı veya değil, bu takım niye bu duruma düşüyor anlamak güç gerçekten.
Bir kol daha doğal konumda olamaz. üstelik top gelmeden saklamaya, top gelirken de kaçırmaya çalışıyor... Önce mi vucuda sonra kola mı çarpıyor, önce kola sonra vücuda mı çarpıyor onu göremedim ama kolun doğal konumda olduğu kesin olduğu için fark etmez zaten, vücuda hiç çarpmasa da penaltı değildi kısacası...