⚽ SL 25/26 H:15 | Galatasaray 3-2 Samsunspor | MS | 5 Aralık | beIN Sports 1

Pozisyon penaltı değil vücuttan seken topa penaltı verilmiyor ama aleyhimize bir pozisyonken nasıl penaltı verilmez hayret ettim doğrusu normalde bu tarz pozisyonlar aleyhimize hep yanlış uygulanırdı

Bir kol daha doğal konumda olamaz. üstelik top gelmeden saklamaya, top gelirken de kaçırmaya çalışıyor... Önce mi vucuda sonra kola mı çarpıyor, önce kola sonra vücuda mı çarpıyor onu göremedim ama kolun doğal konumda olduğu kesin olduğu için fark etmez zaten, vücuda hiç çarpmasa da penaltı değildi kısacası...

Arda unyay kadar berbat bir altyapı oyuncusu izlemedim direk defetsinler
Pozisyon almayı bilmiyor pas vermeyi bilmiyor kafaya çıkmayı bilmiyor rakibi karşılamayı bilmiyor
Rakibin arkasında bile duramiyor

he penaltı tamam. kaç defa oldu böyle pozisyonlar ve verilmedi. bizim taraftar penaltı diyor haftaya aynısı olursa verirler rahatlarsınız

o. Yuhlama ardaya değil okan buruğa..
Bu takımın en büyük sorunu altetnaif yedek eksikliği değil ilk. 11 deki eksiklikdir..

Her anlamda iş bilmezlik paçalardan akıyor.Taraftarından yorumcusuna teknik adamından yönetimine kadar paçalardan akıyor.

Kadromuz iflas etmis durumda. Ligde herhangi bir deplasmandan cikamayacagimiz görünüyor. Sag, sol beksiz, orta sahasiz, kanat yedegi olmadan 8-9 oyuncuyla bir seyler yapmaya calisiyoruz.

Penaltı olmayan pozisyona penaltı verilmedi diye sevinenler ne ara bu hale geldik.Hepinizi anlıyorum dötümüzün korkusundan ne yapacağımızı şaşırmış durumdayız.Top gövdenin arkasından geçiyor gerçi eli arkadayken çarpan topa penaltı verilen bir ortamda yaşıyoruz.

Bin kez oldu bu pozisyon hiçbirine verilmedi arkadaşlar şaka mısınız? El mel yok/
New Referee Education — Charlotte Referee Organization

Yahu abi napıyorsunuz anlamıyorum. Millete malzemeyi siz veriyorsunuz. Adam koşuyor kol doğal akışında extra uzattığı falan yok. Şu maça saysın ne demek

El penaltı konularında işin ölçüsü kaçtı

Bence penaltıydı. Doğal konum diye diye içine sıçıldı futbolun

Aynı pozisyonda bi hakem veriyor diğeri vermiyor bence buna bi standart getirilmeli, cezasahasında ele geldi mi penaltı diyeceksin, doğal konum diyerek kafa karıştırmayacaksın

O pozisyonda hiçbir futbolcu kolu vücuduna yapışık duramaz. Kolunu fazla açsa yada kasten müdahale etse penaltı olurdu. Kol doğal konumunda bu pozisyon penaltı değil.

Bir kol daha doğal konumda olamaz. üstelik top gelmeden saklamaya, top gelirken de kaçırmaya çalışıyor... Önce mi vucuda sonra kola mı çarpıyor, önce kola sonra vücuda mı çarpıyor onu göremedim ama kolun doğal konumda olduğu kesin olduğu için fark etmez zaten, vücuda hiç çarpmasa da penaltı değildi kısacası...

Bu arada kol çok bariz şekilde doğal olmayan açık bir konumda olsa kendi vücudundan sekerek (ama bilerek oynayarak değil, baya çarparak) de gelse penaltı olur...

Geri
Üst Alt