⚽ SL 25/26 H:16 | Antalyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 13 Aralık | beIN Sports 1

Takımın mevcut mental durumundan ötürü zorlanabileceğini düşünüyorum. Moraller fena bozuktur muhtemelen. Bir Cl maçı sonrası ligde hem de bir deplasman maçına odaklanmak zaten kolay bir iş değil normalde de.

TFF'in de ortamı getirdiği durum malum. Saha dışında da baskılıyorlar bizi. Hakemlerin kritik anlarda lehimize karar vereceğini düşünmüyorum bu ortamda artık.

Rakip kalitesiz ve yumuşak bir ekip ama teknik direktörleri bir Gs düşmanı ve elinden geldiği kadar anti futbol oynatacağı malum.

Tüm bunlar ışığında, çok zor maç olacağı kesin.

Umarım kazanırız.

Bu maç ve Kasımpaşa maçı inanılmaz önemli. 2/2 yaparsak, önümüz açılır.

Şerefsizler pazar dururken cumartesiye koymuslar maçı doğru düzgün dinlenemeden çıkacağız

Hocamiz artık bu maclari kazanamayacaksa varlığının bir anlamı kalmaz.

Totem yapmam hocam. İtimat etmem öyle kavramlara. Bu kadar mental ve fiziksel yorgunlukla yenileceğimizi düşünüyorum.
Gerçekten su kasim ocak aylarından ve saçma sapan isimlerin ciktigi transfer dönemlerinden. Bıktık. Umarim yenilmeyiz hocam ama ligde bir şekilde hakem veya baska etkenler olmadigi sürece fenerin gerisinde kalmayız diye dusunuyorum ben

Gerçekten su kasim ocak aylarından ve saçma sapan isimlerin ciktigi transfer dönemlerinden. Bıktık. Umarim yenilmeyiz hocam ama ligde bir şekilde hakem veya baska etkenler olmadigi sürece fenerin gerisinde kalmayız diye dusunuyorum ben
Gerekli takviyeler yapılmazsa maalesef şampiyonluk gider bu sene

Gecen bir forvet ismi çıktı milan dan abi onu milan almis artik sen almadan alacaksin deliriyorum okudukca

Neden bilmiyorum ama bu tarz nispeten kolay maçlarda İlkayın oyunu negatif anlamda dikkatimi çekiyor. Liverpool maçında şef gibi yöneten adam diğer maçlarda sürekli duran, sete dönmek isteyen, kısır bir topçuya dönüşüyor. Bence bu maç oynamayabilir
Nedense kaç maçtır yok hükmünde.işin kötü tarafı kaptırdığı toplar hep kalemize yol su elektrik olarak dönüyor maalesef.Bence dinlenmeli diyeceğim ama adam yok oynatacak.Gökdeniz GÜRPÜZ adında bir çocuk var 2 yıldır .neden bir kere olsun düşünülmez ?????İlkay bu kadar dökülürken bile.

Gunay
Sallai---Sanchez---Abdulkerim---Kazimcan(Jakobs)
Lemina
Torreira-----Sara
Sane--------------------Baris
Osimhen​

Çok zor maç olacak.
O şerefsizin yaptığı açıklamalarından sonra maçı yönetecek hakem taç atışlarını bile bize zor verir.
Yorgun olan futbolcularımız daha da yorgun çıkacaklar bu maça.

1 adama bu mac icin 75 milyon verdik zaten. Ayip olur kazanamazsak

Rakip çok zayıf fakat FB'nin evladı Erol Bulut bileniyordur. Ekstra motive eder takımı bu maça.

Fener perşembe ptesi oynuyor diye bize de aynı dinlenme süresini veriyor it oğlu itler

Avrupası olmayan 2 takımı ctesi oynatmayıp sırf bize zorluk olsun diye bizi ctesi oynatmak şerefsizlik

En ufak da tepki yok
Haftaya carsamba kupa maclari basliyor ondan boyle yapmislar galiba.

Bende anlamadim zaten.

Sane dışında işik veren tek bir oyuncu yok kadroda

Geri
Üst Alt