⚽ SL 25/26 H:16 | Antalyaspor 1-4 Galatasaray | MS | 13 Aralık | beIN Sports 1

Galibiyet güzel, Osimhen'in sarı görmesi ve Icardi'nin oynamaya başlayacağı dönemden önce gol atması olumlu. Kasımpaşa maçını da alıp devreye zirvede girmek lazım.

ne sane ne baris nede osimhen bu takimin en kilit oyuncusu 100% yunus akgündür!
oynamadigi her mac ya zorlaniyoruz yada puan kaybediyoruz. bknz monaco maci! ekstra pres yapiyor zekasiyla arkadaslarina inanilmaz bos alan yaratiyor. cok degerlisin yunus akgün!!!
Neler dendi.

Hakem gene kötüydü.
Sırf bu medyadaki onursuzlar ve tff başındaki şerefsiz yüzünden öyle algılar oluşturdular ki Hakemler ısrarla bakın Galatasarayı kollamıyorum ruh haliyle maç yönetiyorlar.
Öyle faul kararları var ki rezillik.Bizim oyuncu ufacık müdahelede bulunuyor faul çalıyor.Aynısı bizim oyuncuya yapılıyor devam ettiriyor.
Ama bu algıları çok rahat kırma imkanın varken başında hainler olunca daha bu sıkıntıları sezon sonuna kadar çekeceğiz.

Singo İN ve Bam: İdeal 11i bulduk

1000191048.webp

Çok güzel, tempolu ve duygusu olan bir maç izledik. Sahada sadece bir skor mücadelesi değil, karakterler de konuştu. Bu yüzden özellikle iki oyuncu üzerine birkaç kelime etmek istiyorum.

İcardi
:
Gol atmasına içten içe sevindim. Çünkü son dönemde yaşadığı düşüş, tribünlerde oluşan o mesafeli bakışlar… Hepsi ortada. Ve doğrusu, bu tablo insanın içini burkuyor. Futbol hafızamız ne yazık ki kısa; dünün kahramanlarını bugün kolayca unutabiliyoruz.
Ama burası Galatasaray… Burada geçmişe saygı vardır, fakat bugün her şeydir. Güncel performans her zaman belirleyici olur. Keşke hikâye böyle bir ruh haliyle ilerlemeseydi. Dileğim şu: Güzel bir lig yaşansın, sahada yeniden parlasın ve eğer bir ayrılık olacaksa, bu buruklukla değil; daha aydınlık, daha onurlu bir vedayla olsun.

Sané:
Ofansif meziyetlerini anlatmaya gerek yok; onlar zaten kendini anlatıyor. Asıl soru hep şuydu:
“Defansa yardım eder mi? Ederse ne kadar eder?”

Bugün bir kez daha cevabını aldık. Hem de net bir şekilde.
Evet, yardım ediyor. Hem de isteyerek, doğru zamanda ve doğru yerde.
Maşallah… Nazar değmesin. Elimizdeki kilit çözücü tam olarak bu.
Sadece kapıları açmıyor; gerektiğinde arkasında durup kapıyı da tutuyor.

Yunus normal de kanat oyuncusu olmasina ragmen forvet arkasinda oynadiginda hatlar arasinda bosa cikmayi cok iyi bir sekilde yapiyor

Defalarca bu sekilde baski dan cikmamizi sagladi

Yunus’un kariyeri icin de olumlu birsey bu

Yunus normal de kanat oyuncusu olmasina ragmen forvet arkasinda oynadiginda hatlar arasinda bosa cikmayi cok iyi bir sekilde yapiyor

kanatta git gelle çok yoruluyor, 90 dkyı zor tamamlayamıyor zaten

dar alanda çok iyi ilerde de kendini güzel boşa çıkarabiliyor

bence konpile 10 noya evrilmek çok iyi olur yunus için

kanatta git gelle çok yoruluyor, 90 dkyı zor tamamlayamıyor zaten

dar alanda çok iyi ilerde de kendini güzel boşa çıkarabiliyor

bence konpile 10 noya evrilmek çok iyi olur yunus için

10 no da ölüp bitilen arda güler balonundan çok daha efektif yunus kardeşimiz yeter ki sakatlanmasın

Şu dün başlayan 11 ve Singo Leminasağlam kaldığı sürece bu takimi Turkiyede hiç bir takım yenemez bu net devre arası bir santrafor bir 10 numara bir Kanat birde stoper alırsak kadro genişliğinde sağlarız

Mertens den önce yapmıyordu Mertens baya geliştirdi bu işin piriydi bu tip bir adam transfer etmemiz lazım yunus gittimi takım duruyor

Geri
Üst Alt