SL 25/26 H:16 | Fenerbahçe 4-0 Konyaspor | MS | 15 Aralık | beIN Sports 1

Okan hoca hiç dersten çıkamıyor maşallah.

Sinir oluyorum şu dandik trabzonu besiktasi ezip gececeksin. Kadroyu geniş tutacaksın. Ağızlarını acamayacaklar

Ya onlarıda geçtim bir insan nasıl Kocaeli'ne puan verir ya hem de 3 puan şaka gibi o maçın açıklaması yok, şu forumdan 11 kişi toplasan en kötü berabere kalır hiç mi utanmadı acaba

Ya onlarıda geçtim bir insan nasıl Kocaeli'ne puan verir ya hem de 3 puan şaka gibi o maçın açıklaması yok, şu forumdan 11 kişi toplasan en kötü berabere kalır hiç mi utanmadı acaba
O maçta pas hatası rekoru kirdik. İsabetli pas göremedim gibi birşey. Yediğimiz gol komik bile değil.

Penaltıydı zaten yaw. Bizde olup vermeseydiler herkes yırtınırdı burad

Şimdide moda oldu bize olsaydı şöyle olurdu.
Bize yapılanlar bunlara yapılsa varya yer yerinden oynar neler oluyor bak bakalım.

Hakemler ufacık birşeyi kaçırmıyor.Adamlar her pozisyonda kancık gibi kendini yete atıyor varmı dinllendiren.Varmı söyleyen medyada.
Ama işte başımızdaki hainler ve kusura bakma ama reis sizin gbi objektiflik kasanlara hacıosman denen şerefsiz ve hakemler az bile yapıyor.

Objektiflik demişken ben kralını yaparım bunun.Kadro,oyun ,eleştiri falan..
Ama konu hakemlerse objektiflik olayını geçtim.Tam bir kepazelik yaşanıyor ligde.Her sene her sene ısrarla şampiyonluk yolunda tutmaya çalışıyorlar bu şerefsizleri

cagdasa kızılacak zaman akbil döneminde iyi kadro varkendi,şöyle bir kadroda en kral hocada fayda etmez

Bitmek bilmeyen penaltı jokeri var ne hikmetse özellikle bu sene tıkandıkları anlarda hep çözdüler maçı böyle itilerek.

Bu kişiyi TD olarak bu lig seviyesinde görüp takımı emanet etmek :ROFLMAO:

Geri
Üst Alt