Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyüp bunlar kadar kötü değil. En azından sahasindaKonya bu zaten şaşırılacak bi durum yok. Bizim oynadığımız Antalya da böyleydi. İyi konsantre olduğunda Gs Fb bu tarz rakiplere her zaman fark atar. Haftaya Eyüp maçı da aynısı olur.
Okan hoca hiç dersten çıkamıyor maşallah.
Sinir oluyorum şu dandik trabzonu besiktasi ezip gececeksin. Kadroyu geniş tutacaksın. Ağızlarını acamayacaklar
O maçta pas hatası rekoru kirdik. İsabetli pas göremedim gibi birşey. Yediğimiz gol komik bile değil.Ya onlarıda geçtim bir insan nasıl Kocaeli'ne puan verir ya hem de 3 puan şaka gibi o maçın açıklaması yok, şu forumdan 11 kişi toplasan en kötü berabere kalır hiç mi utanmadı acaba
Penaltıydı zaten yaw. Bizde olup vermeseydiler herkes yırtınırdı burad
Bu nezaman geldi ya bunlarabu maçtan sonra dalga geçer gibi çağdaş'ı kovarlar birde
4 5 hafta oldu galiba henüz galibiyeti yokBu nezaman geldi ya bunlara
Desene müthiş hava katmis4 5 hafta oldu galiba henüz galibiyeti yok
kendini yere atma olayları bu ligte herzaman prim yapıyor ,anadoluda var böyle penaltı alan oyuncular
Kaslarına bakıp alıyorlar herhaldeBu kişiyi TD olarak bu lig seviyesinde görüp takımı emanet etmek![]()