- 6 Eylül 2014
- 93.114
- 64.104
- 4.488
Bence penalti. Uğurcan malın tekiAdamlar penaltı ile ilk golü atıyor
O olmazsa rakip 10 kişi. Korkunç
Hayır penaltı penaltı olsa gam yemeyecem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence penalti. Uğurcan malın tekiAdamlar penaltı ile ilk golü atıyor
O olmazsa rakip 10 kişi. Korkunç
Hayır penaltı penaltı olsa gam yemeyecem
Penaltıydı zaten yaw. Bizde olup vermeseydiler herkes yırtınırdı buradaBence penalti. Uğurcan malın teki
Ortada pozisyon yok herif penaltı yapıyor. Çok pis isler dönüyorsa neysePenaltıydı zaten yaw. Bizde olup vermeseydiler herkes yırtınırdı burada
Hem para yükselir hem güçlü takimlar olur. 4 kere oynarsın 36 MacBu lig 10 takıma falan düşmeli
Ortada pozisyon yok herif penaltı yapıyor. Çok pis isler dönüyorsa neyse
Uğurcan hiçbir topa dokunamiyor. Keremin pozisyonundada keremi önüne geçirdi. Ben hiçbirine güvenmiyorum bunlarinTopa vurmak istedi Duran uyanıklık yapıp bacağını ortaya koydu. Geç kaldı Konya’lı oyuncu onun yüzünden işte.
konyanın bu kadrosuna hangi hoca gelirse gelsin fazlası olmaz
Okan hoca hiç dersten çıkamıyor maşallah.okan hoca için de iyi ders olur bu maç ve akbil macında as oyuncuları oynatmaz,lige diri çıkmak icin
Konya bu zaten şaşırılacak bi durum yok. Bizim oynadığımız Antalya da böyleydi. İyi konsantre olduğunda Gs Fb bu tarz rakiplere her zaman fark atar. Haftaya Eyüp maçı da aynısı olur.Uğurcan hiçbir topa dokunamiyor. Keremin pozisyonundada keremi önüne geçirdi. Ben hiçbirine güvenmiyorum bunlarin