SL 25/26 H:16 | Fenerbahçe 4-0 Konyaspor | MS | 15 Aralık | beIN Sports 1

20 milyon euroluk kazık sakatlanıp çıktı kiralık bi oyuncuya 20 milyon euro vermek gerçekten akıl tutulması

Nesri nerde girdi mi satiyorlar mi bunu. Kim verecek buna para Araplar mi

Biz bu smanszkiyi istemistik zamaninda di mi abooo

Şimdide moda oldu bize olsaydı şöyle olurdu.
Bize yapılanlar bunlara yapılsa varya yer yerinden oynar neler oluyor bak bakalım.

Hakemler ufacık birşeyi kaçırmıyor.Adamlar her pozisyonda kancık gibi kendini yete atıyor varmı dinllendiren.Varmı söyleyen medyada.
Ama işte başımızdaki hainler ve kusura bakma ama reis sizin gbi objektiflik kasanlara hacıosman denen şerefsiz ve hakemler az bile yapıyor.

Objektiflik demişken ben kralını yaparım bunun.Kadro,oyun ,eleştiri falan..
Ama konu hakemlerse objektiflik olayını geçtim.Tam bir kepazelik yaşanıyor ligde.Her sene her sene ısrarla şampiyonluk yolunda tutmaya çalışıyorlar bu şerefsizleri

Objektif kralını yaparım diyorsun şu yazdığın yazıda 1 tane objektif şey bulamadım, ondan yanı sıra sen hangi cesaretle hain diyorsun bana? Hakem birşeyi kaçırmaz bunlarda diyorsun hakem penaltıyı ilk anda çalmadı bile VAR çağırdı kararını ona göre aldı. Herkes biliyor hakemler tarafından kollandıklarını ama artık doğru çalınan kararlara da doğru değil demiyelim (objektifin kralını yaparken)

konya ikinci yarı tek kale ancak vuruşlar berbat ayrıca krem isimli şahıs sahanın en kötüsü bugün oyundanda çıktı

tipini
1765824132828.webp

Bjk rafa silva ile papaz ,,bize ilac gibi gelir haa

Geri
Üst Alt