SL 25/26 H:18 | Alanyaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 18 Ocak | beIN Sports 1

kupa maçında da kötülerdi bjk ile olan
bu itleri biz dirilttik
yoksa bitiyolardı ufaktan
O maçı sallamadılar ki

Bizle eşleşseler izin verdikleri topçuların hepsini oynatırlardı
Fener bizim maçta da kötüydü zaten, hiçbir şey oynamadılar. Bizim eşşekliğimize kazandılar
Bizden net 1 şekilde iyilerdi. Ha Icardi yerine Kazım veya Kutucu olsa o kadar iyi olmazlardı
Bizim takıma kızılarak cok ön yargili yapılmis bir yorum kusura bakmayın fenerin bu sezon 90 dk ve 11 e 11 iyi maci 2 tane sayarım 3 belki
13 maçın 8nde rakipleri kirmizi yemis yada penaltı olmus feneri iiyi diyen olursa futbol izlemiyor yada anlamıyordur
Özetle fenerin bu sene değerlendirme yapılacak 5 maci vardi bu da 6.maci
Rakipleri kirmizi yediği maçları iyi diye degrrlendirenler antu kafası
Bizim takıma kızgınlıkla alakası yok. Pozisyon vermediler bu 2 maç dışında

Efecan Karaca keşke futbol hayatını bizde geçirseydi. Hep sempatiyle baktım kendisine.

Ligin efsanelerinden. Pro..

Efecan gibi amiyane tabirle söylüyorum ligin "kaşarı" diyebileceğimiz bu tarz 1-2 futbolcuyu her zaman geniş kadroda tutmak gerektiğini düşünüyorum

fb şimdi anadolu takımı olduğu için biraz daha geriye konsantre olmadan oynuyor o yüzden guendouzi'nin iyi oynamaması ölçü değil ancak bizde de top yapabilen biri olsaydı deli dana gibi hiç yaklaşamadan topun peşinden koşturur dururdu.Kesinlikle iyi bir oyuncu ama çok üst düzey bir oyuncu değil zaten

Ben acele edip 2.83den bastım fbye bakalım inş patlarız

Bu arada icardi bizde 11 cikamaz artik osi olmasa bile ,hoca ıslık yiyeceğini anladi bence

2 ye basıldı mı ?

Yok mu kısa yoldan parasını 3 e katlamak isteyen

Keremi almaları iyi oldu o paraya başka bişey çekseler kötüydü.

Bugün bizim Maestroya talip olma günümüzdür..

G702 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt