Hasan Turan
Parçalı Üye
- 24 Aralık 2009
- 4.585
- 1.461
- 2.223
Perreirayi hemen bizim takima alalim. Herifler bizide darmadagin etmisti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O maçı sallamadılar kikupa maçında da kötülerdi bjk ile olan
bu itleri biz dirilttik
yoksa bitiyolardı ufaktan
Bizden net 1 şekilde iyilerdi. Ha Icardi yerine Kazım veya Kutucu olsa o kadar iyi olmazlardıFener bizim maçta da kötüydü zaten, hiçbir şey oynamadılar. Bizim eşşekliğimize kazandılar
Bizim takıma kızgınlıkla alakası yok. Pozisyon vermediler bu 2 maç dışındaBizim takıma kızılarak cok ön yargili yapılmis bir yorum kusura bakmayın fenerin bu sezon 90 dk ve 11 e 11 iyi maci 2 tane sayarım 3 belki
13 maçın 8nde rakipleri kirmizi yemis yada penaltı olmus feneri iiyi diyen olursa futbol izlemiyor yada anlamıyordur
Özetle fenerin bu sene değerlendirme yapılacak 5 maci vardi bu da 6.maci
Rakipleri kirmizi yediği maçları iyi diye degrrlendirenler antu kafası
Kupada turu gatantilemedik mi?Alanya ile arka arkaya iki macimiz var kupa ve lig...
Kara bulutlar
Efecan Karaca keşke futbol hayatını bizde geçirseydi. Hep sempatiyle baktım kendisine.
Ligin efsanelerinden. Pro..
Alanya ikinci, galiba birinci olanndirekt gidiyor ikinci playoff oynuyorKupada turu gatantilemedik mi?
Gerçi rotasyon yapacak adam var sanki aklima tükürün
Aslında 4-5 faulleri oldu ama HİÇ birini çalmadı.Fenerin yaptığı faul 0
Ülkenin dış borcunu mu kapican renktaş 8milyar ne3.85 orandan 8 milyar bastim bakalim
Kesinlikle5 bin attım renktaş kaybedersemde fener puan kaybbetti derim sıkıntı yok.![]()