SL 25/26 H:18 | Alanyaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 18 Ocak | beIN Sports 1

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1768205039527.webp

1768205054610.webp
1768205057866.webp
1768205060573.webp

1768205064244.webp

Trendyol Süper Lig 2025/26 Sezonu 18. Hafta
Alanyaspor - Fenerbahçe
GAİN Park Stadyumu
18 Ocak 2026 Pazar
20:00

1764407370278.webp

Hagi uzaktan müthiş atar MS 1-4.

havaya girdiler , tam alanyanın çakıp havayı söndürme maçı.

Fb'ye can suyu olmasaydık ekmek çıkabilirdi şimdi o gaz bunlara en az 7-8 lig maçı yeter

Seri yaparlar

Bu gazla 3-5 atar herifler

Yenilecek değiller ya

bizdeki karanlık hava dağılana dek Fb'ye her maçı kazandırırlar
bu fırsatı teper mi TFF MHK
onlara tepki gelmeyeceğini biliyolar biz böyle keşkül modundayken

Fb keşke bugün içerde kek 1 takımla yapsaydı

Normalde alanya depi puan kaybedebilecekleri 1 maçtı ama onu da herifleri heveslendirip motivasyonlarını yükselttik diye çok rahat alacaklar

Talisca 50 metreden 3-5 tane atar artık. Tam onluk maç.

Fb keşke bugün içerde kek 1 takımla yapsaydı

Normalde alanya depi puan kaybedebilecekleri 1 maçtı ama onu da herifleri heveslendirip motivasyonlarını yükselttik diye çok rahat alacaklar
Biz kendi sahamizda izdirap niteliginde mac oynarken pek bir anlami kalmiyor ya.

Bjk ve Ts deplasmanlari var. Goztepe var , galiba samsun var...bunlar nasil cozulecek. Onlardan sonuc alman lazim, ustune icerde fenerle final oynayacaksin.

Donup dolasip son mac pasa deplasmanina getirirlerse isi gecmis olsun.

Berabere bitse dunku oyun ve aciklamalar ve takimin halini kurtarmayacak-kurtarmamali. Simdi olmasa bile lig sonuna dogru o hesaplarin kesilmesi lazim

Valla umrumda degil su mac.

Lider ve puan avantajin var ama klasik her zaman bu avantaji cepten yiyen rahat takilan hoca var.

Lig atiyorum EPL dinamiginde olsa "her sey olabilir" modunda bakarim ama bizim ligde oyle degil.

Kendi dusen aglamaz diye bakiyorum bu noktadan sonra. Dun 1 puan kurtariyoruz 90+4 te saat gosteriyor 4uncu hakeme...olacak sey degil.

Herkes biz mi ya, adamlar bu maçk bu havayla güle oynaya farkla alacak.

4 tane atarlar.

fb çok rahat alacak. ilk yarı 2-0 3-0 bekliyorum.motivasyon ve gazı da bizim takım verdi bunlara. ölüyü dirilttik.

Alanya çok iyi takım. Tüm büyük maçlarda iyi oynadılar. 2-1 çakarlar.

FB'nin fiksturu rahat ve kadro derinligi yeterli. Bence senelerce sacma puan kayiplarini bu kalan donemde yapmayacaklar. Boylece bizim onlari evde yenmemiz gerekiyor. 1 mac avantajimiz var ama Samsun, Goztepe, BJK, Trabzon deplasmanlarimiz var. Onlar tum bu maclari icerde oynayacak sanirim. Yani normal sartlarda sampiyonluk yolu dizilmis adamlara. Ve kadro kalitesi de gecen seneler gibi degil.

Bu duruma dur diyecek takim da yok ligde, cogu Fener sempatizeni zaten. Yine bir ilahi adalet bekleyecegiz gibi, ya da takimin son 2 senede Avrupa'dan elenip ligde kayipsiz donem yasatmasi gibi bir surec..

Ben FB maclarini takip etmiyorum, muhtemelen bu maci da zorlanmadan kazanirlar. Gol opsiyonlari fazla ve bizden daha moralliler. Irfan Can vb gibi toxic oyunculardan da kurtulmuslar.

Her sene sampiyon olmak zaten abes bir durum olur, dagilmadan ikincilik de fena bir sonuc olmaz bizim icin.

Geri
Üst Alt