Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu gerçekten momentumun onlarda olduğuna dair işaret, tüm hava onlardan yana psikolojik olarak. özellikle başkan değişimini iyi değerlendirdiler ve yeni transferin bizim maçımızda golü atıp, maçı almaları da ciddi avantaj sağladı onlar için. biz de atm maçını kazanırsak işler değişirmomentum onlarda. klasik malliklarini yapmazlar diye tahmin ediyorum
Ts maci da 1-1 biterse en kolay deplasmanlari olabilirGectigimiz senelerde fener puan kaybettigimiz haftalarda bizi uzmezdi. Bakalim gelenek surecek mi?
Dedin ve gol geldi. TS'den rakip olup olmayacagi 20. haftadan sonra belli olur.Ts maci da 1-1 biterse en kolay deplasmanlari olabilir
4 +3 puanlik macta her sey lehlerine islerdi. Ts kismi tutmadi gibi bakalim...Dedin ve gol geldi. TS'den rakip olup olmayacagi 20. haftadan sonra belli olur.
Fazla motivasyon ters de tepebilir amaDün biz kazanmis olsaydik alanya puan alabilir diye düsünüyordum cünkü perreira büyüklere karsi iyi top oynatiyor ve kaybetmiyor
Ama fener artik eski fener degil bunu bize karsi süper kupa da gösterdiler sampiyonlugu daha fazla istiyorlar
Bizim puan kaybettigimiz hafta dogal olarak daha fazla motive olacaklar
Sarper Yıldırım' Alıntı:Fazla motivasyon ters de tepebilir ama
Bu maçtan bagimsiz söylüyorum fener toparladı kismi dogru lakin cokta şampiyonluk topu oynamıyorlar lig8n ilk yarısı 13 macin 8nde rakipleri kirmizi yedi yada penaltı oldu yani ,bunları herkes es geçiyor ,11 kisi olan rakiplere karsi hep zorlandilar pyun olarak ama işte bizde cokusteyiz mental olarakDün biz kazanmis olsaydik alanya puan alabilir diye düsünüyordum cünkü perreira büyüklere karsi iyi top oynatiyor ve kaybetmiyor
Ama fener artik eski fener degil bunu bize karsi süper kupa da gösterdiler sampiyonlugu daha fazla istiyorlar
Bizim puan kaybettigimiz hafta dogal olarak daha fazla motive olacaklar
Hay sokayım yaw
Bizi de yendiler ama Can abiYav puan kaybettik diye adamlar PSG olmadi ya ..
Karamsarliginiz fener ovmeye donusmemeli..