SL 25/26 H:18 | Alanyaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 18 Ocak | beIN Sports 1

Zeytinli FB zayiflama.gif

Ali Koç fb si olsa takılırdı. O havayı değiştirdiler. Biz o paniği vermedikçe hata yapmazlar kazanırlar bu maçı.

momentum onlarda. klasik malliklarini yapmazlar diye tahmin ediyorum
bu gerçekten momentumun onlarda olduğuna dair işaret, tüm hava onlardan yana psikolojik olarak. özellikle başkan değişimini iyi değerlendirdiler ve yeni transferin bizim maçımızda golü atıp, maçı almaları da ciddi avantaj sağladı onlar için. biz de atm maçını kazanırsak işler değişir

3-0 Fenev alır

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gectigimiz senelerde fener puan kaybettigimiz haftalarda bizi uzmezdi. Bakalim gelenek surecek mi?

Dün biz kazanmis olsaydik alanya puan alabilir diye düsünüyordum cünkü perreira büyüklere karsi iyi top oynatiyor ve kaybetmiyor

Ama fener artik eski fener degil bunu bize karsi süper kupa da gösterdiler sampiyonlugu daha fazla istiyorlar

Bizim puan kaybettigimiz hafta dogal olarak daha fazla motive olacaklar

Dün biz kazanmis olsaydik alanya puan alabilir diye düsünüyordum cünkü perreira büyüklere karsi iyi top oynatiyor ve kaybetmiyor

Ama fener artik eski fener degil bunu bize karsi süper kupa da gösterdiler sampiyonlugu daha fazla istiyorlar

Fazla motivasyon ters de tepebilir ama

Siz hâlâ fenerin top oynayarak maç kazandığını mı düşünüyorsunuz? Adamlar sürekli ittirilerek, kurallar eğilip bükülerek yarışta tutuldu. Şimdi kadroları da iyi hale geldi. Bu saatten sonra fener puan filan kaybetmez. Boşuna beklentiye girmeyin. Hatta bunları sadece biz yenebiliriz eğer kafa kafaya devam ederse yarış, yoksa namağlup bitirirler bu ittirme ve kadro ile.

Bu maçtan bagimsiz söylüyorum fener toparladı kismi dogru lakin cokta şampiyonluk topu oynamıyorlar lig8n ilk yarısı 13 macin 8nde rakipleri kirmizi yedi yada penaltı oldu yani ,bunları herkes es geçiyor ,11 kisi olan rakiplere karsi hep zorlandilar pyun olarak ama işte bizde cokusteyiz mental olarak

Yav puan kaybettik diye adamlar PSG olmadi ya ..

Karamsarliginiz fener ovmeye donusmemeli..

gökhan değirmenciden sonra efecanın da hala oynuyor olması ilginç

Geri
Üst Alt