- 8 Mayıs 2009
- 18.858
- 6.332
- 2.493
Adamlar kesinlikle bizim dengimiz değil okan sapık yardımcısı ve akhisardaki ekibini alıp ait olduğu yere geri dönmeli. 50 gömlek küçük kalıyor bize.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ciddi mi d. mıHer sezon şampiyon olacak halimiz yok
Ebedi dostumuzu tebrik ederim
bundan dolayı zaten futbolcuları diri duruyorFener in kadro çok geniş bir forvet alırlar ve tutarsa şampiyon olurlar bu sene
Kontratı alsın gram top oynarsa serefsizimSaydınız mı talisca boklayanlar. Kurtardığı kaçıncı maç oldu
İlk yarı Alanya mutlak hakimdi ama ikinci yarı pil bitti. Fener in yedek kulübesi çok güçlü, bir şekilde kalite farkıyla maçı alıyorsun sonuç olarak.Resmen b.k gibi oynayıp rakip kalecinin hediyesi ile maç aldılar, bu kısmet nereye kadar gider göreceğiz ama bizde bir halt o insanı bezdiriyor
Abi adamlarda oyuna Fred bizde ise Kaan giriyor.bundan dolayı zaten futbolcuları diri duruyor
bizde torreira her maç 90dk sahada
Yavv o gol olsa 3-4 biterdi, hâlâ fenerin top oynayarak maç kazandığını düşünüyorsunuz. Tamamiyle rakiplerin ikramı ve hakemlerin kollaması. Hakem rakibi oynatmıyor. Top sürekli fenerde. Boş işler. Biz sahada güçlüydük, artık değiliz. Unutun şampiyonluğu. Yönetim resmen kendi elleriyle verdi bu sezon.Ilk yaridaki direk kirilma ani oldu belliydi
Kahraman ol.Okadar mi sevmiyon lan beni.
Resmen güneşim batti
Şimdide yeni bahane bumu oldu, yapmayın allasen boklamaya gerek yok adam ligin bug ı oldu bu sene işteKontratı alsın gram top oynarsa serefsizim
Bal falan yok üstad temiz bitiricileri var, biz bir maçta bunların kaleye gittiğinin 2 katı gidiyoruz ama yarım katı bile sokamıyoruz. Çok acil bir şekilde forvet'te almamız gerekiyor kanat oyuncusunu çözecekler ama lang istenilen adam değil zaten bir tane barış alper daha getiriyorlar bir artısı veya eksisi yok. Topu kaleye sokabilecek yetisi olan adamlar lazım çok zor bir şey değil ama biz çok zor gösteren adamlarla oynuyoruz.Maçı izlemedim de bal mal diyenler ne anlatıyor anlamadım. Heriflerin geniş kadrosu var. Senin hocan da balla kazansın o vakit.
İfb iyi olduğundan değil bizim ivme çok aşağıya doğru hoca mala bağladı doygunluk çok fazla dün reaksiyon beklerdim takımdanCiddi mi d. mı