SL 25/26 H:18 | Alanyaspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 18 Ocak | beIN Sports 1

Adamlar kesinlikle bizim dengimiz değil okan sapık yardımcısı ve akhisardaki ekibini alıp ait olduğu yere geri dönmeli. 50 gömlek küçük kalıyor bize.

Bu maç çok önemliydi febe 3 pua alarak sampiyonluğun şuan en güçlü adayı konusunda bence.Bizim bejeke tese Samsun göztepe maçları var zor .şerefsizlerin tese ve bizle dedi var zor olan.Samsun göztepe bejeke rize gençler fala hep febeye gidecek ayrıca bizim önümüzde 10 dep var bunların 8 yada 7

bu sene o sene beyler

adamlarin zor deplasmani kalmadi, bizim hepsi duruyor. ayrica hoca bitik, oyuncular ruhsuz, yonetim yok

bitti is. okan hoca, icardi ve yonetim bu takimdan isliklanarak gonderilecek sene sonu gidisat bu

Maçı izlemedim de bal mal diyenler ne anlatıyor anlamadım. Heriflerin geniş kadrosu var. Senin hocan da balla kazansın o vakit.

Fener Ertuğrul sayesinde galip geldi top oynadıkları felan yok ama biz daha kötüyüz şuan

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Resmen b.k gibi oynayıp rakip kalecinin hediyesi ile maç aldılar, bu kısmet nereye kadar gider göreceğiz ama bizde bir halt o insanı bezdiriyor
İlk yarı Alanya mutlak hakimdi ama ikinci yarı pil bitti. Fener in yedek kulübesi çok güçlü, bir şekilde kalite farkıyla maçı alıyorsun sonuç olarak.

Taliscayi hic sevmem ama fbye 10a yakin mac kazandirdi herhalde

Belliydi böyle olacağı.

Teşekkürler Okan hocam.

Ilk yaridaki direk kirilma ani oldu belliydi
Yavv o gol olsa 3-4 biterdi, hâlâ fenerin top oynayarak maç kazandığını düşünüyorsunuz. Tamamiyle rakiplerin ikramı ve hakemlerin kollaması. Hakem rakibi oynatmıyor. Top sürekli fenerde. Boş işler. Biz sahada güçlüydük, artık değiliz. Unutun şampiyonluğu. Yönetim resmen kendi elleriyle verdi bu sezon.

Maçı izlemedim de bal mal diyenler ne anlatıyor anlamadım. Heriflerin geniş kadrosu var. Senin hocan da balla kazansın o vakit.
Bal falan yok üstad temiz bitiricileri var, biz bir maçta bunların kaleye gittiğinin 2 katı gidiyoruz ama yarım katı bile sokamıyoruz. Çok acil bir şekilde forvet'te almamız gerekiyor kanat oyuncusunu çözecekler ama lang istenilen adam değil zaten bir tane barış alper daha getiriyorlar bir artısı veya eksisi yok. Topu kaleye sokabilecek yetisi olan adamlar lazım çok zor bir şey değil ama biz çok zor gösteren adamlarla oynuyoruz.

Geri
Üst Alt