SL 25/26 H:20 | Kocaelispor 0-2 Fenerbahçe | MS | 2 Şubat | beIN Sports 1

saran cigarator falan ama fb icin ustaca plan yapiyor saha ici ve disinda
saranın pek bir numarası yok bence tedesco akıl veriyor muhtemelen
ama o bile garip musaba harici hep ihtiyac olmayan bölgelere gittiler
tam yalı dönemi gibi
lookman seviye atlatırdı cok net fakat 9 numara lazımdı bunlara herseyden önce
kante en son lazım olacak bölge onuda istiyorlar
ve tüm bunlara ragmen hala asensio ve skriniar sayesınde ayaktalar maclarda yani steve ortamı germemesi dısında pek bir olayı yok bence

Bence bugünkü maçı hakem ve Kocaelinin ilginç hareketler yapan sağ beki yedi. Ama haricinde bizde kaç tane maç cok leştik ve kazandık. Oyun üstünlüğü ayrı birşey bizde lig sonuncusuna bile bazen diş geçiremiyoruz
Sagbek mimli zaten her fb macinda ahmet oğuz

Alanya ve Kocaeli deplasmanlarında çok kötü futbolla 6 puan aldılar. Fener için büyük şans. Sürekli orta saha transferi yapıyorlar ama hâla en iyi oyuncuları İsmail ile Fred.

Bu hak yiyicilerin maçlarina grup olarak bakıyorum ben.

Göztepe-Kocaeli maçları 4 puan olsa çok sevinecektim, öyle de oldu.

Şimdi de Gençler-Trabzon maçlarına 4 olursa iyi olur diyorum.

Alanya ve Kocaeli deplasmanlarında çok kötü futbolla 6 puan aldılar. Fener için büyük şans. Sürekli orta saha transferi yapıyorlar ama hâla en iyi oyuncuları İsmail ile Fred.
kovmaya calıstıkları fred diye ekleyelım ,fredin genc halini bulsalar 1 tane saglam 9 alsalar yetecekken tüm parayı çöp etti aptallar
kocaeli de sürpriz yok bence cok kötü takım millet gereksiz selcuga yükleniyor cok kısır ve üretemeyen bir takım aynen antep gibi
ama oyunlarında düşme var fenerin bizim aralık ayı gibi

Bu hak yiyicilerin maçlarina grup olarak bakıyorum ben.

Göztepe-Kocaeli maçları 4 puan olsa çok sevinecektim, öyle de oldu.

Şimdi de Gençler-Trabzon maçlarına 4 olursa iyi olur diyorum.
Cok ekstra da görmemeli şu galibiyetleri.gecen senelerde de böyle maçları tadicle falan alıyorlardı top oynamadan

Bu sene de asensio taşıyor

3 tane sarı kart gördüklerine şükredin. Avrupadan hakem yönetse şu an 3. ya da 4. sıradaydılar. O yüzden oyunlarını boşa övmeyin derim, adil yönetimde bu oyunlarının yarısını oynayamazlar. Avrupa'da görüyoruz.

selcuga olan bu kızgınlıgı anlamış degilim ,selcugun yönettigi takımlar bize özel hiçbirşey yapmadı ,önce bunu kabullenin bence.
Hocam Antepteyken sezonun 2. Yarısındaki deplasman maçını izleyen birinin Selçuğa kızması çok normal. Tekme tokat, göstere göstere sakatlamaya çalıştılar bizimkileri... Bize karşı iyi hırslandırıyo oyuncularını...

kovmaya calıstıkları fred diye ekleyelım ,fredin genc halini bulsalar 1 tane saglam 9 alsalar yetecekken tüm parayı çöp etti aptallar
kocaeli de sürpriz yok bence cok kötü takım millet gereksiz selcuga yükleniyor cok kısır ve üretemeyen bir takım aynen antep gibi
ama oyunlarında düşme var fenerin bizim aralık ayı gibi
Katılıyorum Kocaeli bu maçta en fazla bu kadar oynardı kalite yetmedi. Fenerin bana göre oyun gücü zayıf şuursuzca transfer yapıyorlar. Talisca ve Asensio nun ligin üzerinde şutörlüğü olmasa fark 8-9 olurdu.

fb kotuyken alanya ve kocaelide kazandi ama alanya ve kocaeli de düşüşte.bu maçi izlemedim ama kocaeliyi beğenmiyorum.

Ama antep oynayabilen,hücum edebilen birtakım mesela.

Alanyada maestro dışında tirt

Fenerin bana gore en sansli oldugu konu kilit oyunculari Asensio skriniarve talisca hic sakatlanmadilar, bunun dışındakiler figüran sadece.

Şimdiye kadar sevmememe rağmen bir şey demedim ama bu fb maçındaki Hakeme de artık ağzını açmazsan bittin benim için Dursunito

Bizim maçtaki Kocaeli tribünü bugün baya bi ezildi

Edson, Skriniar ve bir ihtimal Talisca’nın kırmızı görmesi gereken maçta FB iki sarı kart ile bitirdi.

Gördük dünkü penaltının kerametini. Onun zeminini hazırlamaydı bu. Senin maçın keyfi anında verilen uyduruk penaltının diyeti adamların tel tel döküldüğü maçta veriliyor

Geri
Üst Alt