- 20 Haziran 2011
- 60.745
- 68.964
- 4.758
şansta yok kaç tane gollük pozisyon oldu girmeyince girmiyor
Oç dolu fenerde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şansta yok kaç tane gollük pozisyon oldu girmeyince girmiyor
Ara ara olsa da yeter. 3 macta 1 olmasi bile yeter mesela.Asıl sorun üst üste iki kez olmuyor. Herifler bir şekilde mabadı kurtarıyor.
Yok ben genelleme söyledim. Bi ton adam selcuga laf ediyor once okana bakmaliBen yattı diye bir şey demedim zaten. Önce okuyalım. Hocalığını ve tutumlarını beğenmediğim için yazdım. Okan hocanın bu maçla veya yorumumla alakası yok bu arada
saranın pek bir numarası yok bence tedesco akıl veriyor muhtemelensaran cigarator falan ama fb icin ustaca plan yapiyor saha ici ve disinda
Sagbek mimli zaten her fb macinda ahmet oğuzBence bugünkü maçı hakem ve Kocaelinin ilginç hareketler yapan sağ beki yedi. Ama haricinde bizde kaç tane maç cok leştik ve kazandık. Oyun üstünlüğü ayrı birşey bizde lig sonuncusuna bile bazen diş geçiremiyoruz
kovmaya calıstıkları fred diye ekleyelım ,fredin genc halini bulsalar 1 tane saglam 9 alsalar yetecekken tüm parayı çöp etti aptallarAlanya ve Kocaeli deplasmanlarında çok kötü futbolla 6 puan aldılar. Fener için büyük şans. Sürekli orta saha transferi yapıyorlar ama hâla en iyi oyuncuları İsmail ile Fred.
Cok ekstra da görmemeli şu galibiyetleri.gecen senelerde de böyle maçları tadicle falan alıyorlardı top oynamadanBu hak yiyicilerin maçlarina grup olarak bakıyorum ben.
Göztepe-Kocaeli maçları 4 puan olsa çok sevinecektim, öyle de oldu.
Şimdi de Gençler-Trabzon maçlarına 4 olursa iyi olur diyorum.
Hocam Antepteyken sezonun 2. Yarısındaki deplasman maçını izleyen birinin Selçuğa kızması çok normal. Tekme tokat, göstere göstere sakatlamaya çalıştılar bizimkileri... Bize karşı iyi hırslandırıyo oyuncularını...selcuga olan bu kızgınlıgı anlamış degilim ,selcugun yönettigi takımlar bize özel hiçbirşey yapmadı ,önce bunu kabullenin bence.
Katılıyorum Kocaeli bu maçta en fazla bu kadar oynardı kalite yetmedi. Fenerin bana göre oyun gücü zayıf şuursuzca transfer yapıyorlar. Talisca ve Asensio nun ligin üzerinde şutörlüğü olmasa fark 8-9 olurdu.kovmaya calıstıkları fred diye ekleyelım ,fredin genc halini bulsalar 1 tane saglam 9 alsalar yetecekken tüm parayı çöp etti aptallar
kocaeli de sürpriz yok bence cok kötü takım millet gereksiz selcuga yükleniyor cok kısır ve üretemeyen bir takım aynen antep gibi
ama oyunlarında düşme var fenerin bizim aralık ayı gibi