- 20 Ağustos 2017
- 23.594
- 16.058
- 1.838
Olabilir. Bana cizgi dogru gibi geldi.o pozisyon bayağı açık ofsayt var operatörü sırf algı için baş parmak kadar yakın diye uyduruk çizmiş gözümüzle görmesek yani inanılmaz bu var daki lavuklar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olabilir. Bana cizgi dogru gibi geldi.o pozisyon bayağı açık ofsayt var operatörü sırf algı için baş parmak kadar yakın diye uyduruk çizmiş gözümüzle görmesek yani inanılmaz bu var daki lavuklar.
Yunus biraz kizaga cekilmeli bence. Golu atmis olsa bile acayip formsuz, duzelmiyor da. Biraz dinlenmeli bence.Sane geldiğinde yunus mu kesilecek acaba nasıl şekillenir kadro ne diyorsunuz ?
Torreira formsuzsane yok lemina yok
osimhen daha form tutmadı
singo sakatlıktan dönüyor
noa takıma yeni alışıyor
bu takımın ligi direkt süpürmesi lazım
rize aciklama yapmis
baya üzüldüm
Yatirimi oynatmadan kazanamazsin ya rts. Aynisini ardaya yapmadimi daha sezon basinda? Sezona bomba gibi girdi cocuk, fark attigimiz maclarda son 15-20dklar oyuna sokmadi sokmadi sonra gitti kritik maclarda oynatti. Cocuk hata yapinca herkes tarafindan elestirildi.Boey direkt katkı alınsın diye geldi. Nhaga uzun vadeli yatırım. Sabırlı olmak lazım.
Yatirimi oynatmadan kazanamazsin ya rts. Aynisini ardaya yapmadimi daha sezon basinda? Sezona bomba gibi girdi cocuk, fark attigimiz maclarda son 15-20dklar oyuna sokmadi sokmadi sonra gitti kritik maclarda oynatti. Cocuk hata yapinca herkes tarafindan elestirildi.
Halbuki sezon basinda yavastan sure verse son dönemlerde ilk 11 basladigi maclarda daha hazir/tecrubeli olurdu. Aynisini nhaga da yapacak. Oynatmayacak oynatmayacak sonra bi macta pat 11 baslatacak o macta kötu oynayinca kabak cocuga patlayacak
Ṣu okani savunmaktan vazgecin. Hata yapiyorsa hatay yapiyor deyin
Ben bu maç için bu kadar olumsuz olunacak nokta göremedim. Yani şanssız şekilde puan kaybı gelse de galibiyeti hak etmiş olacaktık görüşündeyim. Örn. Alanya depinde 3 puanı hak etmedik diyebilirim ama bu maç 5 bile atabilirdik.Şu maçı gol yemeden tamamlamış olmamız tamamen şans. Okanın şansı. Takımın 60'dan sonra yürüyecek hali kalmadı bi ara. Gol geliyorum diyordu da adamlar atamadı, bir tane attılar neyse ki o da satimle ofsayt oldu.
O ara goller gelmese maç gidebilirdi. Oyunu kaptırdığımız çok anlar oldu bizimki hala çift forvet falan derdinde.
Tamamen oyuncu kalitesi farkıyla maçlar kazanıyoruz. Adamın oyun okuma yeteneği sıfır.
Hala şöyle şampiyon yaptı bilmem ne. İsterse 10 kere şampiyon yapsın. Fikrim asla değişmeyecek.
galatasarayin kazanmasina uzuldugunuzu bu kadar belli etmeyinŞu maçı gol yemeden tamamlamış olmamız tamamen şans. Okanın şansı. Takımın 60'dan sonra yürüyecek hali kalmadı bi ara. Gol geliyorum diyordu da adamlar atamadı, bir tane attılar neyse ki o da satimle ofsayt oldu.
O ara goller gelmese maç gidebilirdi. Oyunu kaptırdığımız çok anlar oldu bizimki hala çift forvet falan derdinde.
Tamamen oyuncu kalitesi farkıyla maçlar kazanıyoruz. Adamın oyun okuma yeteneği sıfır.
Hala şöyle şampiyon yaptı bilmem ne. İsterse 10 kere şampiyon yapsın. Fikrim asla değişmeyecek.
Uza okansarayci seniOkan Buruk’un tek hatası sizin gibi taraftarlara üst üste 3 şampiyonluk göstermiş olması. Haricen bir hatası olmadı şu ana kadar. Galatasaray’ın böyle osuruktan taraftar hezeyanlarıyla oyuncu veya hoca yiyeceği dönemler bitti.
Hadi yallah.
Nasıl da anlamışsın tebrik ederim. Aferin sana.galatasarayin kazanmasina uzuldugunuzu bu kadar belli etmeyin