⚽ SL 25/26 H:21 | Rizespor 0-3 Galatasaray | MS | 8 Şubat | beIN Sports 1

rize aciklama yapmis

baya üzüldüm

Boey direkt katkı alınsın diye geldi. Nhaga uzun vadeli yatırım. Sabırlı olmak lazım.
Yatirimi oynatmadan kazanamazsin ya rts. Aynisini ardaya yapmadimi daha sezon basinda? Sezona bomba gibi girdi cocuk, fark attigimiz maclarda son 15-20dklar oyuna sokmadi sokmadi sonra gitti kritik maclarda oynatti. Cocuk hata yapinca herkes tarafindan elestirildi.

Halbuki sezon basinda yavastan sure verse son dönemlerde ilk 11 basladigi maclarda daha hazir/tecrubeli olurdu. Aynisini nhaga da yapacak. Oynatmayacak oynatmayacak sonra bi macta pat 11 baslatacak o macta kötu oynayinca kabak cocuga patlayacak

Ṣu okani savunmaktan vazgecin. Hata yapiyorsa hatay yapiyor deyin

Yatirimi oynatmadan kazanamazsin ya rts. Aynisini ardaya yapmadimi daha sezon basinda? Sezona bomba gibi girdi cocuk, fark attigimiz maclarda son 15-20dklar oyuna sokmadi sokmadi sonra gitti kritik maclarda oynatti. Cocuk hata yapinca herkes tarafindan elestirildi.

Halbuki sezon basinda yavastan sure verse son dönemlerde ilk 11 basladigi maclarda daha hazir/tecrubeli olurdu. Aynisini nhaga da yapacak. Oynatmayacak oynatmayacak sonra bi macta pat 11 baslatacak o macta kötu oynayinca kabak cocuga patlayacak

Ṣu okani savunmaktan vazgecin. Hata yapiyorsa hatay yapiyor deyin

Okan Buruk’un tek hatası sizin gibi taraftarlara üst üste 3 şampiyonluk göstermiş olması. Haricen bir hatası olmadı şu ana kadar. Galatasaray’ın böyle osuruktan taraftar hezeyanlarıyla oyuncu veya hoca yiyeceği dönemler bitti.

Hadi yallah.

Şu maçı gol yemeden tamamlamış olmamız tamamen şans. Okanın şansı. Takımın 60'dan sonra yürüyecek hali kalmadı bi ara. Gol geliyorum diyordu da adamlar atamadı, bir tane attılar neyse ki o da satimle ofsayt oldu.
O ara goller gelmese maç gidebilirdi. Oyunu kaptırdığımız çok anlar oldu bizimki hala çift forvet falan derdinde.
Tamamen oyuncu kalitesi farkıyla maçlar kazanıyoruz. Adamın oyun okuma yeteneği sıfır.
Hala şöyle şampiyon yaptı bilmem ne. İsterse 10 kere şampiyon yapsın. Fikrim asla değişmeyecek.

Şu maçı gol yemeden tamamlamış olmamız tamamen şans. Okanın şansı. Takımın 60'dan sonra yürüyecek hali kalmadı bi ara. Gol geliyorum diyordu da adamlar atamadı, bir tane attılar neyse ki o da satimle ofsayt oldu.
O ara goller gelmese maç gidebilirdi. Oyunu kaptırdığımız çok anlar oldu bizimki hala çift forvet falan derdinde.
Tamamen oyuncu kalitesi farkıyla maçlar kazanıyoruz. Adamın oyun okuma yeteneği sıfır.
Hala şöyle şampiyon yaptı bilmem ne. İsterse 10 kere şampiyon yapsın. Fikrim asla değişmeyecek.
Ben bu maç için bu kadar olumsuz olunacak nokta göremedim. Yani şanssız şekilde puan kaybı gelse de galibiyeti hak etmiş olacaktık görüşündeyim. Örn. Alanya depinde 3 puanı hak etmedik diyebilirim ama bu maç 5 bile atabilirdik.

Takım bir kere istekliydi bence en pozitif nokta bu. Rize deplasmanına göre verilen pozisyonlar kabul edilir. Uğurcan'ın hatası hariç tabi. Telafi etti neyse ki.

Bu maçı bireysel oyuncu kalitesi ile kazanmadık aksine bireysel olarak daha çok pozisyon harcadık. O ofsayt golü öncesi Osimhen karşı karşıya kaçırdı misal ondan önce de Lang direğe vurdu.

Bir noktada baskı yiyeceğimiz kesindi zaten sonuçta Lemina da yoktu, burada orta saha lazım diye boşuna yırtınmadık.

Hocaya eleştiriler genel olarak doğru da çift forveti 3-0 olduğunda yaptı dakika 80'de. Bu maç için o konuda eleştirmek olmaz.

galatasarayin kazanmasina uzuldugunuzu bu kadar belli etmeyin

Okan Buruk’un tek hatası sizin gibi taraftarlara üst üste 3 şampiyonluk göstermiş olması. Haricen bir hatası olmadı şu ana kadar. Galatasaray’ın böyle osuruktan taraftar hezeyanlarıyla oyuncu veya hoca yiyeceği dönemler bitti.

Hadi yallah.
Uza okansarayci seni

Yine rakip atsa yenilirdik yazmaya başlanmış. Bizim kaçan pozisyonlar da gol sayılsın mı? Okan Buruk yüzünden galibiyete sevinmeyenler var ki yuh artık.

galatasarayin kazanmasina uzuldugunuzu bu kadar belli etmeyin
Nasıl da anlamışsın tebrik ederim. Aferin sana.
Dakika 50-60 civarı takım bitik vaziyette ayakta durmaya çalışırken forumda yazılanları aç oku. O sırada maçı izleyen herkes oyuncu değişikliği diye bas bas bağırdı. Orta sahaya dinamizm katmaya karşı bir alerjisi var.
E adamlar atamayınca süper hoca oldu tabi.
Amaan ne anlatmaya çalışıyorum bana şunu yazana ya. Hee tamam süper hoca 3 kere şampiyon yaptı.

Geri
Üst Alt