⚽ SL 25/26 H:22 | Galatasaray 5-1 Eyüpspor | MS | 13 Şubat | beIN Sports 1

Yani benden'de o kadar. İlkay'ı çıkart oyundan, hiç fark edilmez yokluğu.

Oyuna ağırlığını mi koyamıyor artık fiziki açıdan, yoksa bizim takımın sistemi ve taktığınden mi...

Bitmiş gibi.
Halı sahada top dağıtan abiler gibi takılıyor

Asprilla bencil gibi gözükebilir ama bence gerektiği yerde vuruyor gole çevirirse işler değişecek
bencil değil bence geldiğinden beri oynadığı maçlarda kaç tane araya,savunma arkasına top attı, hücumcuları sıfıra indirdi, bugun de baya bi takıma pozisyon hazırlayabilecek etkili paslar attı, öyle 2 metre yanına pas atan oyuncu tipinde değil en azından, oyun görüşü baya iyi, boştaki adamları,araya koşanları görüp araya bırakabiliyor

Walla ligdeki deplere, Zurnupa maçlarına gönül rahatlığıyla yazıyorsanız benim size diyeceğim bir şey yok

Skor yorumcusu olmuşsunuz hepiniz
Hiçbir yere gönül rahatlığı ile yazmıyoruz. Dinamik veya güçlü olduğunu da düşünmüyoruz. Sadece doğru rol verilirse, ligde gayet yüksek sayıda (15 :asd: ) gol atabileceğini düşünüyoruz. Yani ben öyle düşünüyorum.

Keyif aldım yüzümde gülücüklerle maçı izledim. Süreklide içimden nazar duası okudum. Maşallah maşallah

Serbest vuruşları kornerleri barış denen kişiye kullandırmak aşırı saçma değil mi yav herif korneri taca attı

Hiçbir yere gönül rahatlığı ile yazmıyoruz. Dinamik veya güçlü olduğunu da düşünmüyoruz. Sadece doğru rol verilirse, ligde gayet yüksek sayıda (15 :asd: ) gol atabileceğini düşünüyoruz. Yani ben öyle düşünüyorum.
Ah keşke o 15 golün en aIndan yüzde 50si bir z. yarayan goller olsa da göt olduğumuza değse

Nerde işe yaramaz gol onları atıyor. Sekidika'nın Denizli'ye attığı bi 6. gol war. Onlardan atıor hep.

Renato bayağı kalite çocuk.. Topu ayağından çabuk çıkarıyor, eveleyip gevelemiyor.. Pas tercihleri de gayet makul..

Bu çocuktan olur..
biraz daha fiziksel olarak güçlenmesi lazım gibi geldi bana, onun dışında potansiyeli var,üstüne düşülür, oynatılırsa gelişir, ışık var

Apoya Rize macinda sari kart gordurmek lazimdi keske çıkarmasaydın okan hocam ,yanındaki fenerliyi dinleme artik

Eyübü yenmek kolay
Juveyi yenmek olay
18130.jpg

Serbest vuruşları kornerleri barış denen kişiye kullandırmak aşırı saçma değil mi yav herif korneri taca attı
Eskiden kornerler neden ön direğe kesiliyo, yetiştiremiyorlar mı derdik. Bu manyağa kadar.

Geri
Üst Alt