Halı sahada top dağıtan abiler gibi takılıyorYani benden'de o kadar. İlkay'ı çıkart oyundan, hiç fark edilmez yokluğu.
Oyuna ağırlığını mi koyamıyor artık fiziki açıdan, yoksa bizim takımın sistemi ve taktığınden mi...
Bitmiş gibi.
Halı sahada top dağıtan abiler gibi takılıyorYani benden'de o kadar. İlkay'ı çıkart oyundan, hiç fark edilmez yokluğu.
Oyuna ağırlığını mi koyamıyor artık fiziki açıdan, yoksa bizim takımın sistemi ve taktığınden mi...
Bitmiş gibi.
Yok bu böyle olmayacak, TR'ye gelir gelmez ağzını burnunu kıracamAcı var mı bacı
bencil değil bence geldiğinden beri oynadığı maçlarda kaç tane araya,savunma arkasına top attı, hücumcuları sıfıra indirdi, bugun de baya bi takıma pozisyon hazırlayabilecek etkili paslar attı, öyle 2 metre yanına pas atan oyuncu tipinde değil en azından, oyun görüşü baya iyi, boştaki adamları,araya koşanları görüp araya bırakabiliyorAsprilla bencil gibi gözükebilir ama bence gerektiği yerde vuruyor gole çevirirse işler değişecek
Olabilme potansiyeli varNeden o kişi Asprilla olmasın. Çocuk çok yetenekli.
Hiçbir yere gönül rahatlığı ile yazmıyoruz. Dinamik veya güçlü olduğunu da düşünmüyoruz. Sadece doğru rol verilirse, ligde gayet yüksek sayıda (15Walla ligdeki deplere, Zurnupa maçlarına gönül rahatlığıyla yazıyorsanız benim size diyeceğim bir şey yok
Skor yorumcusu olmuşsunuz hepiniz
) gol atabileceğini düşünüyoruz. Yani ben öyle düşünüyorum. siz düşmansınızHala diyorum. Hepsi gitmeli, okan hocamı da totnımla söz kestirelim
Kaçtın mı dostum ülkedenYok bu böyle olmayacak, TR'ye gelir gelmez ağzını burnunu kıracam
Ah keşke o 15 golün en aIndan yüzde 50si bir z. yarayan goller olsa da ********************* olduğumuza değseHiçbir yere gönül rahatlığı ile yazmıyoruz. Dinamik veya güçlü olduğunu da düşünmüyoruz. Sadece doğru rol verilirse, ligde gayet yüksek sayıda (15) gol atabileceğini düşünüyoruz. Yani ben öyle düşünüyorum.
Sınır dışı edildimKaçtın mı dostum ülkeden
biraz daha fiziksel olarak güçlenmesi lazım gibi geldi bana, onun dışında potansiyeli var,üstüne düşülür, oynatılırsa gelişir, ışık varRenato bayağı kalite çocuk.. Topu ayağından çabuk çıkarıyor, eveleyip gevelemiyor.. Pas tercihleri de gayet makul..
Bu çocuktan olur..
:dddAh keşke o 15 golün en aIndan yüzde 50si bir z. yarayan goller olsa da ********************* olduğumuza değse
Nerde işe yaramaz gol onları atıyor. Sekidika'nın Denizli'ye attığı bi 6. gol war. Onlardan atıor hep.
Ulan şu takıma şutör, inceci, frikik atabilen klas bi 10 no çok yakışır
Usta bu aralar foruma bakmıyor gibisin, sağlık sıhhatin yerindedir inşAllah.İcardi acayip adam.Vizyon 20 üzeri 19 ve pas kalitesi fm tabiriyle 18/20.
Eyübü yenmek kolay
Juveyi yenmek olay
Eskiden kornerler neden ön direğe kesiliyo, yetiştiremiyorlar mı derdik. Bu manyağa kadar.Serbest vuruşları kornerleri barış denen kişiye kullandırmak aşırı saçma değil mi yav herif korneri taca attı