- 16 Haziran 2010
- 202.280
- 154.113
- 6.838
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim güzel bir ara transfer dönemi geçirdi usta. Kimse laf etmesin.Ekli dosyayı görüntüle 315507
3 hafta önceki Gaziantep maçındaki yedek kulübesiyle aradaki farka bak.
Fff izin vermezYarın ezikler puan bırakırsa müthiş olacak
Usta kırmızıyı 38. dakikada yediler. Sanki 70'te yediler de ondan sonra golleri atmışız gibi yazmışsın. Kaldı ki kırmızı kart olmadan önce maç 2-0 olmuştu zaten. 33 dakikada takım 2 gol atmış.Skor aldatmasın
Herifler kırmızıyı yiyene kadar 1 tane organize atak yoktu.
Orta saha yol geçen hanıydı.
Başı kesik tavuk gibi kimin nereye pres yaptığı belli değildi
Az ciddi bi rakip karşısında bu 4411 tutmaz, delik deşik olabiliriz yine.
averajla sampiyonluk geliyor sanirimAh keşke o 15 golün en aIndan yüzde 50si bir z. yarayan goller olsa da göt olduğumuza değse
Nerde işe yaramaz gol onları atıyor. Sekidika'nın Denizli'ye attığı bi 6. gol war. Onlardan atıor hep.
Zaten golleri de organize bulamadık onu diyorum reis. Ben 11e11 beğenmedim oyunu açık söyliymUsta kırmızıyı 38. dakikada yediler. Sanki 70'te yediler de ondan sonra golleri atmışız gibi yazmışsın. Kaldı ki kırmızı kart olmadan önce maç 2-0 olmuştu zaten. 33 dakikada takım 2 gol atmış.
Dursun İstifadursun istifa diyordun
tamamDursun İstifa
Yine diyoruz bunu
O farklı konu
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anca averaja kalırsa anlamı olur o gollerinaverajla sampiyonluk geliyor sanirim![]()
Helal usta. Ne dersen tam tersi çıkıyor, Okan Buruk kötülemeye devam.Sayemizde şampiyon oluyoz
O zaman yeni adayını açıkla
farkı 2'ye cıkaran gol en az galibiyet golu kadar onemlidirAnca averaja kalırsa anlamı olur o gollerin
Gerçi fb maçında oynarsa averaj işine gerek kalmaz. Direkt fb önümüze geçer