Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asprilla bence çok yetenekli ama bu çocuk bal yapmayan arı yani herşey var ama sonunu getiremiyor saçmalıyor belki ilerde gelişir ama bonservisini alacağımızı düşünmüyorum.aspirilla işçin bunu diyecem ki sayfasında da dedim ama burda da demem lazım yıllardır çok nadir gördüğümüz dioganal pası muhteşem attı tam barışın ayağına.Bunu yapabilen adam yeteneklidir net
aspirilla nin oyun görüşü çok iyi, boştaki adama ,savunma arkasına koşanlara ,takımı pozisyona sokabilecek pasları atabiliyorAsprilla da güzel paslar atıyor
Ustam Allah akıl fikir versin demişsin, maç 5-1 bitmiş. Keşke demesen öyle şeyler.Hayirli cumalar dostlar
Muhabirler hep bir agizdan ayni ṣeyi söyluyor, demekki icardi osi beraber oynayacak bugun. Allah akil fikir versin, artik baska sözum yok
Mikrofonu okancilara uzatalim ve bu konuda ki fikirlerini ögrenelim
Sayemizde şampiyon oluyozacaba kim soyluyor bunu 3 yildir
hmm
Yeni bi deniz zorlu kaldiracak durumda degilim rts lutfenUstam Allah akıl fikir versin demişsin, maç 5-1 bitmiş. Keşke demesen öyle şeyler.
Usta Deniz Zorlu 20 yıl önceki mesajlara tamam diyor. Ben aynı gün attığın mesaja yazıyorum.Yeni bi deniz zorlu kaldiracak durumda degilim rts lutfen