Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.294
- 30.130
- 1.988
Gördün mü ne var ne yokmuş profesör90. Dakika da görürsün ne var ne yok
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gördün mü ne var ne yokmuş profesör90. Dakika da görürsün ne var ne yok
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum sabah akşam eleştiri küfür yapıyordun noldu tadını çıkartalım falanBeyler uzun süre belki bir daha bu seviyeye ulaşamayabiliriz. Tadını çıkartmak lazım sezon sonuna kadar.
O potansiyeli gördum sende. VazgecUsta Deniz Zorlu 20 yıl önceki mesajlara tamam diyor. Ben aynı gün attığın mesaja yazıyorum.
Dostum sabah akşam eleştiri küfür yapıyordun noldu tadını çıkartalım falan
Usta arada bir yapayım bari.O potansiyeli gördum sende. Vazgec
Walla ligdeki deplere, Zurnupa maçlarına gönül rahatlığıyla yazıyorsanız benim size diyeceğim bir şey yokAldigim istihbarat uzere @Uğur İz suan icardi 3 gol atti diye sinir krizi gecirmekte
yoo bende istemiyorum hatta sezon sonu ayrilsin istiyorum, yerine daha genc ac bir forvet lazimWalla ligdeki deplere, Zurnupa maçlarına gönül rahatlığıyla yazıyorsanız benim size diyeceğim bir şey yok
Skor yorumcusu olmuşsunuz hepiniz
dursun istifa diyordunBeyler hayvan gibi kadromuz olmuş yeni farkına varıyorum
Lang net sane ile ligin en iyi kanadı
Asprillayı 2-3 maç daha takip edelim ama bence bu çocuk için o para verilir, belki sezon sonu bi tık daha indirim yaptırabiliriz
Acı var mı bacıArena'da soğuk duş, laubalilik sonucu 1-2 bekliyorum
Hala diyorum. Hepsi gitmeli, okan hocamı da totnımla söz kestirelimdursun istifa diyordun
Bir dripling yapıp sarı aldırdı, orada ben bile acaba dedim,ama genelde yürüyerek geçirdi maçı yineWalla ligdeki deplere, Zurnupa maçlarına gönül rahatlığıyla yazıyorsanız benim size diyeceğim bir şey yok
Skor yorumcusu olmuşsunuz hepiniz
GSC ne derse tam tersi usta.Icardi oynuyor diye çoğu kişi tepkiliydi. Maçın adamı oldu.
Neden o kişi Asprilla olmasın. Çocuk çok yetenekli.Ulan şu takıma şutör, inceci, frikik atabilen klas bi 10 no çok yakışır