⚽ SL 25/26 H:22 | Galatasaray 5-1 Eyüpspor | MS | 13 Şubat | beIN Sports 1

Rakibin kalmış 10 kişi hangi attığın gol organize gelişmiş bak bakalım takım kaç top kaybı ile oynamış bana okan güzellemesi yapma

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Organize atak ne ki? Bu takımın organize atağı pres yapıp topçu kapıp gol atmak? Organize atal deyip deyip duruyorsunuz da. Kapanan takımlara nasıl organizasyon yapılıyor?

Organize atak ne ki? Bu takımın organize atağı pres yapıp topçu kapıp gol atmak? Organize atal deyip deyip duruyorsunuz da. Kapanan takımlara nasıl organizasyon yapılıyor?
Bir zahmet 10 kişi kalmış takıma pres yapıp top kazan benim demek istediğim bu kadro bu oyunun hakkı değil sezon başından beri kaç tane okana yazan galibiyetin var hep oyuncu performansına bağlı onlarda kötü oldumu zaten puan kaybediyorsun yunus golü atıyor 50 top kaybı yapıyor ilkay sahada yok barış oyuna giriyor yerden kalkmıyor takımın 3.bölgedeki oyunu zayıf bunlar çalıştırıcının suçu değilmi

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla ben anlamıyorum ki arkadaş... oshi nin ortasında da icardi ile yunusun içerisinde girmesi mi organizasyon değil, lang ın topu sağına çekip şut çekmesi mi organizasyon değil. Dönen topta ceza sahasında 3 oyuncunun orada olması mı organizasyon değil? Osi nin arkaya kaçısı, barış ın rakip arkasına kaçışı mı organizasyon değil? Singonun çizgiden getirip içeri pas çıkarması mı organizasyon değil?

Abi bana birisi gerçekten şu organize gol olayını anlatsın... valla ben bilmiyorum gerçekten...

Valla ben anlamıyorum ki arkadaş... oshi nin ortasında da icardi ile yunusun içerisinde girmesi mi organizasyon değil, lang ın topu sağına çekip şut çekmesi mi organizasyon değil. Dönen topta ceza sahasında 3 oyuncunun orada olması mı organizasyon değil? Osi nin arkaya kaçısı, barış ın rakip arkasına kaçışı mı organizasyon değil? Singonun çizgiden getirip içeri pas çıkarması mı organizasyon değil?

Abi bana birisi gerçekten şu organize gol olayını anlatsın... valla ben bilmiyorum gerçekten...
Yav boşver üstad. Oyuncu performansına göre puan aliyormusuz. Ulan dünyada oyuncu performansına bağlı olmadan puan alabilen takım mi var? Messi ve yanindakiler bok gibi oynayınca Barça patlamiyor muydu anlamıyorum bir de bu çıktı oyuncu performans verince puan alıyoruz. Yapma yav Allah Allah

Organize atak yapmadan 5 gol atıyor takım. Şöyle şeyler yazıp da kendinize güldürmeyin. Yeniliriz dediniz, 5-1 koyduk. Keyfini çıkarın, her zaman herkes haklı çıkmaz. Hakemle maçı kazandık diyen var forumda.
organize atak diye bisey kaldi mi ya? en son 1962 brezilyasi organize atak yapiyordu heralde pele garrincha zagallo falan.

Geri
Üst Alt