⚽ SL 25/26 H:22 | Galatasaray 5-1 Eyüpspor | MS | 13 Şubat | beIN Sports 1

Bir zahmet 10 kişi kalmış takıma pres yapıp top kazan benim demek istediğim bu kadro bu oyunun hakkı değil sezon başından beri kaç tane okana yazan galibiyetin var hep oyuncu performansına bağlı onlarda kötü oldumu zaten puan kaybediyorsun yunus golü atıyor 50 top kaybı yapıyor ilkay sahada yok barış oyuna giriyor yerden kalkmıyor takımın 3.bölgedeki oyunu zayıf bunlar çalıştırıcının suçu değilmi

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya neyi anlatıyorsun? Okan ın kazandırdığı maç yok evet... okan bugüne kadar hiçbir maçın kazandırmadı. Hep oyuncular kazanıyor... o zaman td de almaya gerek yok anasını satayım.. çıkarsın birisi sahaya bu oyuncuları oynasınlar alsınlar şampiyonlukları... Ne taktınız ya... hafta içi juve maçı var kasmadan eğlene eğlene oynadılar işte. Ne manası var 90 dakika sana beğendireceğiz diye 10 gol atmaya çalışmanın... o değil 10 gol olsa şu maçta niye 15 olmadı diyeceksiniz he gerçekten... Neyse maksadım okan güzellemesi yapmak da değil de şu maçtan sonra bile okan düşmanlığı yapmanın manası yok.

Yav boşver üstad. Oyuncu performansına göre puan aliyormusuz. Ulan dünyada oyuncu performansına bağlı olmadan puan alabilen takım mi var? Messi ve yanindakiler bok gibi oynayınca Barça patlamiyor muydu anlamıyorum bir de bu çıktı oyuncu performans verince puan alıyoruz. Yapma yav Allah Allah
fenerbahce

Ya neyi anlatıyorsun? Okan ın kazandırdığı maç yok evet... okan bugüne kadar hiçbir maçın kazandırmadı. Hep oyuncular kazanıyor... o zaman td de almaya gerek yok anasını satayım.. çıkarsın birisi sahaya bu oyuncuları oynasınlar alsınlar şampiyonlukları... Ne taktınız ya... hafta içi juve maçı var kasmadan eğlene eğlene oynadılar işte. Ne manası var 90 dakika sana beğendireceğiz diye 10 gol atmaya çalışmanın... o değil 10 gol olsa şu maçta niye 15 olmadı diyeceksiniz he gerçekten... Neyse maksadım okan güzellemesi yapmak da değil de şu maçtan sonra bile okan düşmanlığı yapmanın manası yok.
Neyse boşver juveye çakarız inşallah

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1771015757747.webp

2 şeye canım sıkıldı baya; osinin gol atamaması ve 10 kişilik eyüpten gol yememiz

Kırmızı kart pozisyonunu bir daha izledim eyüplü oyuncu Yunus'un aşiline temas ediyor. Not: 0,5x hizda izledim 🤣

Geri
Üst Alt