SL 25/26 H:22 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 14 Şubat | beIN Sports 1

fixtür olayını geçin beyler, allah aşkına şu ligde samsun trabzon göztepe deplasmanları mı zor ? biz çıkıp adam gibi oynarsak hangi takım bizi zorlar? sen maç seçer,gevşek gevşek mücadele etmezsen her maç zor. şu ligde bizi zorlayacak maç yok. 10/10 yaparız yeter ki ciddiye alıp şampiyon olmayı kafaya takalım.

Fener de bizde kolay kolay puan kaybetmez. Bziim için tek sıkıntı UCL yüzüne ligdeki konsantrasyon kaybı. Fenerin ise iç sahada forvetsizlikten salaktan 2 puan bırakabilir. İşi Arena da ki maç çözer.
Okadar para alıyorlar bir zahmet konsantre olsunlar

Geçen yıl Trabzon’u 4-1 yendikten sadece 2 hafta sonra içeride kayseri’ye 90+’da puan kaybettiler.
Yine ondan önceki yıl 2-3 trabzon’u yendikten 2 hafta sonra Sivas’a puan kaybedip şampiyonluğu vermişlerdi. Ondan önceki yıl da Trabzon’u 3-1 yendikten hemen sonra Giresun ile berabere kalmışlardı sanırım.

Nedense bir Fenerlilerin bir de sizin bu gaza gelişlerini bitmiyor. Geçen yıl Fenerbahçe 22 maçta 17 galibiyet almıştı. Ondan önceki sezon 18. Bu sezon 15. Ama işte. Size gaza gelmek için bahane lazım.
Bunlar feneri fenerlilerden daha çok seviyor

Her yıl ocak gibi puan kaybetmezler diye zırlamaya başlayıp mayısta utanmadan şampiyonluğa seviniyolar. Eninde sonunda olacaklar şampiyon, belki de bu yıl olacaklar ama 7/24 ağlayıp mazoşistlik yapmak çok enteresan

bu angutça kafa yapısı gerçekten bayıyor bi süre sonra

Asensio'nun bu kadar etki edeceğini hiç beklemiyordum. Fb'yi taşıyan adam net bir şekilde. Çok büyük etki ediyor şu ana kadar.

Son düzenleme:
Özellikle noa langi iyiki aldik

Farkında değiliz ama bence Lang şampiyonluk hamlesi oldu. Sadece oyuncu performansı olarak da düşünmemek lazım. An itibariyle hücum hattını çok iyi rotasyona sokabiliyoruz Aspirin'le birlikte.

Singo iyileşti ki bu zaten yeni transfer gibi sevindirdi. Boey de geldi.

Evimizdeki maçlarda Nhaga da oynar. İcardi bile form tuttu sonunda.

Çok dert etmeyin.

herkes birşeyler söylüyorda kimsede adamların şanslı oldugunu söylemiyor,2 şut atsalar 2si giriyor bugun 3 attılar 3üde girdi.

deplasman ic saha önemi yok misal onlar iç sahada daha kötü daha tedirgin oynuyor yıllardır ki bu senede öyle
dış sahada daha rahatlar
yani sürpriz puan kayıpları illa deplasmanda olur diye birşey yok
1 mac asensio ve talisca vasat takılsın oyunu alacak oyuncuları yok
fikstür sacmalıgı 4 senedir var buna takılmak cok komik ki daha kötü fikstürleride gördük
Zaten o ikisi götürüyoe bunları

Formsuz anlarına denk gelse de takılsalar

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Laa olm kimse fb övmüyor

Adamların deplasmanı kalmadı

Anlıyor musunuz deplasmanları kalmadı

Kalmadııııııı

Bir tek biz varız anladınız ok

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anlamazlar. Zannediyorlar ki fener top oynayarak kazanıyor. Arkadaş hakemler sürekli top fenerde kalsın diye pozisyon kolluyor. Aynı tutumu Göztepe'ye uygulasalar onlar da şampiyonluğa oynar. Bukadar hakem ittirince, bir iki kaliteli ayakları var, onlar da bir şekilde atıyor.

Hele Osterwolde, Skrinar sahtekarına verilmeyen kartlar komedi. Ben artık saldım. Kimse birşey yapmıyor, herkes Galatasaray şampiyon olmasın da kim olursa olsun derdinde.

İşten eve geldim, spor sitesinde mac skoruna baktım, 2 2, sonra bir haber okuyayım dedim, haberin başlığındaki fotoda başkanlar artı şerefli Tff başkanını görünce dedim bu maçın sonucu belli. Beni yanıltmadılar 2. yarının başında tak bir gol ve sonrası bomboş bir futbol. Güzel oyunlar bunlar, Fb yi namağlup şampiyon yapacaklar. Ama bu sezonu tarih unutmayacak.

Farkında değiliz ama bence Lang şampiyonluk hamlesi oldu. Sadece oyuncu performansı olarak da düşünmemek lazım. An itibariyle hücum hattını çok iyi rotasyona sokabiliyoruz Aspirin'le birlikte.

Singo iyileşti ki bu zaten yeni transfer gibi sevindirdi. Boey de geldi.

Evimizdeki maçlarda Nhaga da oynar. İcardi bile form tuttu sonunda.

Çok dert etmeyin.
Beşiktaş'ı trabzonmus zorlu deplasmanmis. Doğru oynarsak 2 sinide sevip atariz

ts için neyi yaparlarsa puan alırlar dediysek onu yapmadılar. Berbat berbat ötesi takım. Okan bey şunlara puan verdi akılalmaz bir şey.

Geri
Üst Alt