SL 25/26 H:22 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 14 Şubat | beIN Sports 1

Anlıyorum da Mert ne yapalım, bak en kötü senaryoyu konuşalım hadi. Fener şampiyon oldu. Abi olur yani ne yapalım hakikaten soruyorum. Tüm ülke birleşmiş Fener şampiyon olsun diye uğraşıyorsa böyle ömür mü geçer.

İngiltere'de, İspanya'da, İtalya'daki taraftarların aldığı keyfin yarısını almıyoruz soktuğumun yerinde.

Ben sıkıldım artık açık açık söyleyeyim.
Bende onu diyorum işte

Sıkıldım bende artık bu durumdan

Her dakika algı operasyonu yapıyorlar şerefsizler

Bir de kalkıp adaletten madaletten bahsediyor koyduklarım

Allah cezanızı versin sizin yaa

Bıktırdınız lan

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz oynayamazdık. Rakipler ortasahayı kalabalık tutup o 2 oyuncuya şok baskı yaparlar üretkenlik düşerdi.

BUnlara alan açıyorlar hatta.
Aynen öyle, sorun da bu zaten, bunlara karşı doğru düzgün bir mücadele yok. Hakemler ve tüm kurumlar yanlarında. O yüzden forvetsiz olmaları farketmiyor pek.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Hacioçoglu, ts başkanı ve kokocu yanyana maç izliyor...
Bunlar birlik mesajı değilde ne?
Yaa artık açık açık yapıyorlar

İtiraf bile ediyorlar yaptıklarını

Ulan şu Kerem olayı bizde olsa küme düşürmüşlerdi bizi çoktan

Ama bizim şerefsiz basın yalan olduğu belli olan dursun hacı görüşmesini konuşuyor

Böyle bir ülke yok yaaa

Anlıyorum da Mert ne yapalım, bak en kötü senaryoyu konuşalım hadi. Fener şampiyon oldu. Abi olur yani ne yapalım hakikaten soruyorum. Tüm ülke birleşmiş Fener şampiyon olsun diye uğraşıyorsa böyle ömür mü geçer.

İngiltere'de, İspanya'da, İtalya'daki taraftarların aldığı keyfin yarısını almıyoruz soktuğumun yerinde.

Ben sıkıldım artık açık açık söyleyeyim.
bundan önceki 3 sene farklıymış gibi tüm herkes bize karşı birleşmiş falan diyor ya :asd:

Göztepe bjk ts beraberliği olursa, feneri yenersek şampiyonuz

Valla beyler Fenerbahçe 1 puan dibimizde bizi takip ediyordu ve hayvanoğluhayvan bir fikstürümüz vardı 2 sezon önce. O zaman da bunlar konuşuluyordu. Yine konuşuluyor.

Yani sürekli negatif basmanın ne anlamı var hakikaten soruyorum

Zaten Fener asla puan kaybetmez bundan sonra diyorsan, niye izliyon olm ligi ruh hastası mısın
Ki bizim son haftalarda toparladık toparlamasak transferler gelmese yangını anlarım kabul derim
Ayrica fener taraftari bile bence diken ustundedir sahadaki oyun 2.yarilar full düşüş ve 2 kişiye bağlı oyun
Amrabatin 95te atıp ts yi yendiği sezon daha saglam oynuyorlardi misal
Evet kötü oynansada 3 puan önemli ama bu şekilde riskli gidersen ve kendini cok iyi oynuyor zannedersen ummadığın yerde puanı bırakırsın

ligin koltukları belirlenmiş işte maçların büyük kısmı boşa izleniyor 1 ya GS ya ifb, üçüncü ts olacak, dört göztepe olacak beş de jeke olur. Düşenlerde belli Kasımpaşa, karagümrük, eyüp yada kayseri. Acunun kurgu yarışmalarına döndü lig.

Fenerbahçe son 3 sezonda Trabzon'a ne zaman puan kaybetmişte şimdi kazanınca lig bitiyor ya :asd:. Galatasaray'ın şu kadrosuyla gücüyle ve içeride Fener'le maçı varken bunu düşünen cidden komik bir hezeyan yaşıyordur. Bu yere göğe sığdıralamayan deplasmanlardan elimizi kolumuzu sallaya sallaya çıkarız biz. Fener'de gider içeride küme düşme adayı bir takıma travmatik bir golle puan bırakır takmayın fazla.

Fenerbahçe son 3 sezonda Trabzon'a ne zaman puan kaybetmişte şimdi kazanınca lig bitiyor ya :asd:. Galatasaray'ın şu kadrosuyla gücüyle ve içeride Fener'le maçı varken bunu düşünen cidden komik bir hezeyan yaşıyordur. Bu yere göğe sığdıralamayan deplasmanlardan elimizi kolumuzu sallaya sallaya çıkarız biz. Fener'de gider içeride küme düşme adayı bir takıma travmatik bir golle puan bırakır takmayın fazla.
icerde fenerle macimiz varda daha deplasmanda bjk ve hamsiler duruyor. fb bu iki mactanda 6 puan cikardi ha yeneriz ok ama puan kaybinda sıkıntı olabilir

icerde fenerle macimiz varda daha deplasmanda bjk ve hamsiler duruyor. fb bu iki mactanda 6 puan cikardi ha yeneriz ok ama puan kaybinda sıkıntı olabilir
Şöyle söyleyeyim Göztepe deplasmanı daha zor ikisini de yeneceğiz bu sene deplasmanda. Fener'le iç sahadaki maçı da yenmemiz gerekirse yeneriz ama muhtemelen beraberlik yetecek bir durumda çıkarız.

Maçta organize gol oldu mu?

Şöyle söyleyeyim Göztepe deplasmanı daha zor ikisini de yeneceğiz bu sene deplasmanda. Fener'le iç sahadaki maçı da yenmemiz gerekirse yeneriz ama muhtemelen beraberlik yetecek bir durumda çıkarız.
yenersek ok ama oynanmamis mac tedirgin ediyor bu serefsiz düzende burdaki cogu kisinin cekincesi de bu yönde

Geri
Üst Alt