- 3 Temmuz 2012
- 137.902
- 86.804
- 5.338
kanatları boşmuyduYalnız o değilde GS maçında bu Trabzon kanatları böyle boş birakirmi.
Fatih tekke hainin tekidir
orta boş gibiydi kanatsız kanattan oynadı ts güzel bi taktik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanatları boşmuyduYalnız o değilde GS maçında bu Trabzon kanatları böyle boş birakirmi.
Fatih tekke hainin tekidir
Fb'nin oynadığı oyunun da Ts'den pek bir farkı yoktu. Ts'de oynamadan 2 attı mesela. Onana, Ederson'dan daha kötü kaleciymiş bu maç bize bunu gösterdi. Bir de Asensio ciddi kalite.
saçmalıyon ya üff ligde kimle berabere kaldılar 7 maçtats 5 atsa fener 6 atardı
bunun iyi oyunla filan da alakası yok
kalite farkı çok büyük
Bizim taraftarın korkusu tam olarak nedir ? Pesimist arkadaşlar yazarsa ozellikle..
Fenerin oyunumu
Fenerin hocasimi
Yada bizim takımın oyunumu
Yada bizim hocami
Nedir tam olarak
Bizim millet balik hafızalı, ali donemi özenle hazırlanmış misliyle zor fiksturlerden geçtiğimizi unutuyorlarYa tamamen mesele şu
Bizim önümüzde zorlu 3-4 maç var, Fener'in 1-2 maçı var
Haliyle düşünce şu biz puan kaybederiz Fener puan kaybetmez
Arena'da da eğer kazanmamız gerekirse bence kazanamayız, diye düşünüyorlar genel olarak
Kalede Onana yerine Ts'nin genç kalecisi olsaydı berabere biterdi diyeyim ben de o zaman. Bu gün oynadıkları oyunda o kalite farkı yoktu çünkü.ts 5 atsa fener 6 atardı
bunun iyi oyunla filan da alakası yok
kalite farkı çok büyük
saçmalıyon ya üff ligde kimle berabere kaldılar 7 maçta
Buna %100 katılıyorumİfb içerideki maçlarda çok daha puan kaybına müsait.
Çok gördük bu fikstürleri npAbi nefes alamıyorum
Bu nasil fiks
Abi nefes alamıyorum
Bu nasil fiks
Nene topçu falan değil ya yetenek 0. Mücadele ile bişeyler yapmaya çalışan bi herif onu iyi yapıyor ama yetenek yokAsensio ve Talisca sezon sonuna kadar sürekli böyle bi formda, sakatlıksız vs ilerlemez. Bir noktada düşeceklerdir. Ben sezon başından sezon sonuna mevcut formunu koruyarak oynayan bu tarz bir oyuncu hiç hatırlamıyorum.
Velhasıl bu Musaba Nene falan girince Fener'in hücum hattı baya Kasımpaşa hücum hattına dönüyor.