SL 25/26 H:22 | Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe | MS | 14 Şubat | beIN Sports 1

Fb'nin oynadığı oyunun da Ts'den pek bir farkı yoktu. Ts'de oynamadan 2 attı mesela. Onana, Ederson'dan daha kötü kaleciymiş bu maç bize bunu gösterdi. Bir de Asensio ciddi kalite.

ts 5 atsa fener 6 atardı

bunun iyi oyunla filan da alakası yok

kalite farkı çok büyük

Bizim taraftarın korkusu tam olarak nedir ? Pesimist arkadaşlar yazarsa ozellikle..

Fenerin oyunumu
Fenerin hocasimi
Yada bizim takımın oyunumu
Yada bizim hocami

Nedir tam olarak

Bizim taraftarın korkusu tam olarak nedir ? Pesimist arkadaşlar yazarsa ozellikle..

Fenerin oyunumu
Fenerin hocasimi
Yada bizim takımın oyunumu
Yada bizim hocami

Nedir tam olarak

Ya tamamen mesele şu

Bizim önümüzde zorlu 3-4 maç var, Fener'in 1-2 maçı var

Haliyle düşünce şu biz puan kaybederiz Fener puan kaybetmez

Arena'da da eğer kazanmamız gerekirse bence kazanamayız, diye düşünüyorlar genel olarak

Ya tamamen mesele şu

Bizim önümüzde zorlu 3-4 maç var, Fener'in 1-2 maçı var

Haliyle düşünce şu biz puan kaybederiz Fener puan kaybetmez

Arena'da da eğer kazanmamız gerekirse bence kazanamayız, diye düşünüyorlar genel olarak
Bizim millet balik hafızalı, ali donemi özenle hazırlanmış misliyle zor fiksturlerden geçtiğimizi unutuyorlar
Ve puan kayıpları genelde hic beklenmeyen yerlerde oluyor bizim icinde onlar icinde

Her maçlarını alamayacaklar abi öyle bişey yok. Zor maçları bitti falan yalan o iş. Puan kaybı yaptığı maçlara bakın bizim maç dışında hangisine kayıp yazarsınız samsun dep dışında hiçbiri. Yok öyle bi hikaye

Mesela içerideki tjk maçı hiç kolay değil.

İfb içerideki maçlarda çok daha puan kaybına müsait.

Asensio ve Talisca sezon sonuna kadar sürekli böyle bi formda, sakatlıksız vs ilerlemez. Bir noktada düşeceklerdir. Ben sezon başından sezon sonuna mevcut formunu koruyarak oynayan bu tarz bir oyuncu hiç hatırlamıyorum.

Velhasıl bu Musaba Nene falan girince Fener'in hücum hattı baya Kasımpaşa hücum hattına dönüyor.

Bu hafta Konya deplasman

Sonraki deplasmanlardan bazıları:

Bjk deplasman
Trabzon deplasman
Göztepe deplasman
Samsun deplasman
Kasımpaşa deplasman (son maç)

Bu maçlardan sadece 1 tanesine takılma hakkımız var şuan. Feneri yenersek 3 beraberlik hakkımız oluyor.

Zor gibi.

Asensio ve Talisca sezon sonuna kadar sürekli böyle bi formda, sakatlıksız vs ilerlemez. Bir noktada düşeceklerdir. Ben sezon başından sezon sonuna mevcut formunu koruyarak oynayan bu tarz bir oyuncu hiç hatırlamıyorum.

Velhasıl bu Musaba Nene falan girince Fener'in hücum hattı baya Kasımpaşa hücum hattına dönüyor.
Nene topçu falan değil ya yetenek 0. Mücadele ile bişeyler yapmaya çalışan bi herif onu iyi yapıyor ama yetenek yok

Musaba iyi alternatif

Düşecekleri konusu şöyle Avrupa da bu turda elenirlerse düşme konusu yalan olabilir sakatlık olmazsa. Haftada bir maç.

Geri
Üst Alt