Bu maçı fb alabilir ama farklı we rahat şekilde almaması lazım. Sebepleri
Eyüb ve Konya'nın galibiyetlerinden sonra Paşa potaya düştü. Bir de bugün Kayseri kazanırsa iyice sıkışacak.
Fb Nottinham yorgunu
Emre'nin kısa vadede fbnin başına geçmesi mümkün değil. Ayrıca burda da sıçarsa bırak fbyi ligde bile iş bulması zorlaşacak. Okan'ın da arkadaşı olduğu için yatış yapacağını sanmıyorum.
Fb Cenk'i direkt yollamış. Ben kiralık sanıyordum. Cenk ile fbnin bir bağı kalmamış. Cenk fbye gol atmayı sewen 1 sporcu. Yedeği Kubilay da Bursa ve Malatyada fbye iyi maçlar çıkarmıştı.
Kadroda sonradan oyuna girecekler arasında bizden kiralık Eyüb, sakatlanmazsa iyi 1 topçu olan Taşdemir, bizim altyapımızdan çıkan Ali Yavuz falan war.
Kalecileri yabancı burası çok önemli
Dezavantajlara gelirsek İrfan Tedesco'ya uyuz olmuştur büyük ihtimal ama bu maçta iyi oynarsa fbye dönmesi mümkün değil. Gerçi Tedesco champ olursa bunu geri aldırır mı orası da meçhul. İrfan'dan bir şey beklememek lazım
Becao'nun sözleşme 2028de bitiyormuş fb ile. 1 sene kalsa belki bilenirdi ama 2 sene warsa fb ile arayı bozmak istemez. Bu ikisi fbye karşı iş yapmaz
We Kamilbay bitiğinin oynaması fb için büyük avantaj. Genel olarak baya kaşar takım paşa zaten. Bu yüzden maksimum zorlayabilirler ama puan alamazlar. En azından biraz yorsunlar şunları başka beklentim yok.