SL 25/26 H:23 | Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa | MS | 23 Şubat | beIN Sports 1

şu an eski açık'ı izliyorum. fener takılır bir yerde gibisinden konuştular.
herkes puan kaybı yaşayabilir de durduk yere bir anda ''fener de takılacak'' yorumlarının ortaya çıkması aslında içten içte herkesin inancının kırılmaya başladığını düşündürüyor bana.
bizden iş çıkmayacak bari rakibe bakalım kafası kötü. takım güven vermeyince böyle oldu maalesef.
ekmek çıkmaz buradan
bizim maça kadar fener için tek maç var o da beşiktaş.

O yorumlar, Fenerbahçe kalan tüm maçları kazanır yazılmasına istinaden yapıldı.

Hani bi laf vardır tam bu maç için edilmiş “bundan şunu bekleyen şunundan şunu beklesin” diye anladınız siz onu

Hakem en olmadı hentbol misali eliyle kasımpaşa kalesine gol atıverir gene fenerine 3 puanı aldırır

Goal Handball GIF by Superliga

Ve sonrasında hiç birşey olmamış gibi herkes işine gücüne devam eder

şu an eski açık'ı izliyorum. fener takılır bir yerde gibisinden konuştular.
herkes puan kaybı yaşayabilir de durduk yere bir anda ''fener de takılacak'' yorumlarının ortaya çıkması aslında içten içte herkesin inancının kırılmaya başladığını düşündürüyor bana.
bizden iş çıkmayacak bari rakibe bakalım kafası kötü. takım güven vermeyince böyle oldu maalesef.
ekmek çıkmaz buradan
bizim maça kadar fener için tek maç var o da beşiktaş.
Bu fb nin bizim maç hariç puan kaybı ihtimali zor, ha yapmaz diyemem ama kaybetmemeleri için herşeyi yapacaklar. Bizim maçta da Okan zaten elbet şapkadan tavşan çıkarır, bizi kepaze edecek birşey bulur. Eğer şartlar normal olsa kalan maçların yarısında puan bırakırlar derdim çünkü sahadaki görüntüleri çok kötü. Ama şartlar normal değil.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ligin ilk yarısında ki maçta 10 kişiyle golü bulup 1 puanı almışlardı. Hadi ulan Paşa! Senin kapına geldik.

Bugüne kadar Fb için ilahi adalet her zaman işledi, hiç sekmedi. Kasimpasa ile zor tabi. Bunların Fb köpekliği ile mücadele etmek ilahi güçlere dahi zor gelebilir. Mucizenin bile ötesinde bir durum gerekli bugün.

Ligin başındaki maç dışında 5 yıldır beraberlikleri bile yok. Arka bahçeyi geçtim rezerv takımı gibi.

Bu şerefsizlerden bişey uman yoktur heralde.

Ksp.webp

Cidden bu maçtan umudu olan var mı hele bugünkü rezillikten sonra..

Rakip kasimpasa,icerde oynuyorsun hakem de yasin kol

Kapatın şu konuyu ya. Bu saatten sonra Allah bile Fenerbahçeli, bizim aklıevveller yansın derdine.

Bu maçı fb alabilir ama farklı we rahat şekilde almaması lazım. Sebepleri

Eyüb ve Konya'nın galibiyetlerinden sonra Paşa potaya düştü. Bir de bugün Kayseri kazanırsa iyice sıkışacak.

Fb Nottinham yorgunu

Emre'nin kısa vadede fbnin başına geçmesi mümkün değil. Ayrıca burda da sıçarsa bırak fbyi ligde bile iş bulması zorlaşacak. Okan'ın da arkadaşı olduğu için yatış yapacağını sanmıyorum.

Fb Cenk'i direkt yollamış. Ben kiralık sanıyordum. Cenk ile fbnin bir bağı kalmamış. Cenk fbye gol atmayı sewen 1 sporcu. Yedeği Kubilay da Bursa ve Malatyada fbye iyi maçlar çıkarmıştı.

Kadroda sonradan oyuna girecekler arasında bizden kiralık Eyüb, sakatlanmazsa iyi 1 topçu olan Taşdemir, bizim altyapımızdan çıkan Ali Yavuz falan war.

Kalecileri yabancı burası çok önemli

Dezavantajlara gelirsek İrfan Tedesco'ya uyuz olmuştur büyük ihtimal ama bu maçta iyi oynarsa fbye dönmesi mümkün değil. Gerçi Tedesco champ olursa bunu geri aldırır mı orası da meçhul. İrfan'dan bir şey beklememek lazım

Becao'nun sözleşme 2028de bitiyormuş fb ile. 1 sene kalsa belki bilenirdi ama 2 sene warsa fb ile arayı bozmak istemez. Bu ikisi fbye karşı iş yapmaz

We Kamilbay bitiğinin oynaması fb için büyük avantaj. Genel olarak baya kaşar takım paşa zaten. Bu yüzden maksimum zorlayabilirler ama puan alamazlar. En azından biraz yorsunlar şunları başka beklentim yok.

Bu maçı fb alabilir ama farklı we rahat şekilde almaması lazım. Sebepleri

Eyüb ve Konya'nın galibiyetlerinden sonra Paşa potaya düştü. Bir de bugün Kayseri kazanırsa iyice sıkışacak.

Fb Nottinham yorgunu

Emre'nin kısa vadede fbnin başına geçmesi mümkün değil. Ayrıca burda da sıçarsa bırak fbyi ligde bile iş bulması zorlaşacak. Okan'ın da arkadaşı olduğu için yatış yapacağını sanmıyorum.

Fb Cenk'i direkt yollamış. Ben kiralık sanıyordum. Cenk ile fbnin bir bağı kalmamış. Cenk fbye gol atmayı sewen 1 sporcu. Yedeği Kubilay da Bursa ve Malatyada fbye iyi maçlar çıkarmıştı.

Kadroda sonradan oyuna girecekler arasında bizden kiralık Eyüb, sakatlanmazsa iyi 1 topçu olan Taşdemir, bizim altyapımızdan çıkan Ali Yavuz falan war.

Kalecileri yabancı burası çok önemli

Dezavantajlara gelirsek İrfan Tedesco'ya uyuz olmuştur büyük ihtimal ama bu maçta iyi oynarsa fbye dönmesi mümkün değil. Gerçi Tedesco champ olursa bunu geri aldırır mı orası da meçhul. İrfan'dan bir şey beklememek lazım

Becao'nun sözleşme 2028de bitiyormuş fb ile. 1 sene kalsa belki bilenirdi ama 2 sene warsa fb ile arayı bozmak istemez. Bu ikisi fbye karşı iş yapmaz

We Kamilbay bitiğinin oynaması fb için büyük avantaj. Genel olarak baya kaşar takım paşa zaten. Bu yüzden maksimum zorlayabilirler ama puan alamazlar. En azından biraz yorsunlar şunları başka beklentim yok.

Dediklerine katılmakla beraber ek;

İrfancan ve Becao'nun FB ile ilişkisi bitti diyebiliriz. İkisi de sene sonu ayrılır takımdan. Becao'nun umurunda olmaz ama İrfancan İstanbul'da kalmak isteyecektir. Bi tarafta eski hocası OB var, diğer tarafta kendisini zaten isteyen BJK var. En kötü İBB var ama orada da genç ve dinamik oyuncu isteyen Nuri hoca var. Bu yüzden İrfancan'ın maçı salacak durumu yok pek. Aksine çok iyi oynayabilir.

Dediklerine katılmakla beraber ek;

İrfancan ve Becao'nun FB ile ilişkisi bitti diyebiliriz. İkisi de sene sonu ayrılır takımdan. Becao'nun umurunda olmaz ama İrfancan İstanbul'da kalmak isteyecektir. Bi tarafta eski hocası OB var, diğer tarafta kendisini zaten isteyen BJK var. En kötü İBB var ama orada da genç ve dinamik oyuncu isteyen Nuri hoca var. Bu yüzden İrfancan'ın maçı salacak durumu yok pek. Aksine çok iyi oynayabilir.
Jk ile anlaşmışsa olabilir ama camiasız kalmak istemez. Güvenmiyorum. Zaten temposu iyice düştü bitik 1 sporcu

Geri
Üst Alt