SL 25/26 H:23 | Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa | MS | 23 Şubat | beIN Sports 1

Yani camia olarak bilmiyorum ama bir şekilde oyuncular veya teknik direktör ile işi hallederler. Bizim maça hazırlandıkları gibi hazırlansalar Fenerbahçe'nin galip gelme ihtimali yok da TFF o maça güzel bir hakem kıyağı yapar en kötü.
İfb nin küme düşme hattıyla çok maçları var abi, biz şu tjk yı geçelim gerisini hallederiz

Paşa bu. Bir bakmışsınız 8 yemiş..

1 milyon avron varsa yatir 200000 kar edersin

İlk yarıdaki paşa maçında 10 kişiye karşı puan kaybetmişlerdi fener aslında kaybedeceği puanları bıraktı biz ekstradan puan kaybediyoruz.

pasanin kadro cok garip. kerem demirbay, irfan can kahveci, becao, cenk tosun, ali yavuz kol falan var hocasi da emre . eger oynamak isterlerse net surpriz yaparlar

Goztepe topla %18 oynayıp puan aldı gören gözler için nice ibretler vardır @belözoğlu

40 bin lira hazırladım sadece fener maçları için. İlk yarıyı geride bitirmelerini bekleyecem her maç

pasanin kadro cok garip. kerem demirbay, irfan can kahveci, becao, cenk tosun, ali yavuz kol falan var hocasi da emre . eger oynamak isterlerse net surpriz yaparlar
Kral o dediğin dönemlerde yabancı VAR vs vardı. Bu sene olağanüstü Bir durum mevcut. Asla izin vermezler su maçlardan puan kaybetmelerine. 20. Dk 2-0 olunca boşa moral bozmayalım.

Bizim maçta yaşananlardan ve TFF'nin açıklamasından sonra her türlü pisliği bekliyorum bu maçta.

Mesela hem IY2/MS1 hem kırmızı kart jokeri hem penaltı jokeri.

Nasıl olsa adalet madalet yok bu kodumun ligi'nde, istedikleri gibi at koşturuyorlar.

Tek ümit kasimpasaya puan lazim bilerek maci veremez, onun disinda net bir 5:0 bekliyorum gol avaraj da öne gecmek istiyeceklerdir

Forrest maçında yenilip elenecekleri için bu maçta şov yapıp itibarlarını korumak ve şampiyonluk şarkıları söylemek isteyecekler, zaten rakip hazır, ama ayarlanmış görüntüsü vermemek için de Paşa 2 tane atar, 6 2 falan biter, gövde gösterisi olur

Ne Kasımpaşa'nın maçı salabilecek durumu var. Ne oyuncularının ne de Emre Belözoğlu'nun.

Bu maç sonu mağlubiyetle biterse Kasımpaşa küme düşmeyi perçinler, Emre B.'yi de şutlarlar muhtemelen. Kasımpaşa'nın kuruluş amacı Fenerbahçe'ye ligde fazladan 6 puan kazandırmak olsa da bu maça dair olası puan kaybı için tüm şartlar elverişli gözüküyor. Yine de Kasımpaşa olduğu için değil puan kaybı, gol bile atamazlar gibi geliyor.

Muhtemelen kendimi kandırıyorum ama eğer gerçekten oynamak için sahaya çıkarsa Kasımpaşa; Becao, İrfancan, Demirbay, Cenk Tosun, Ali Yavuz gibi oyuncular olacak sahada. Çabalayan bir Kasımpaşa o kadar kolay yenilmeyebilir.

Tabii Yashin Arm faktörünü unutuyoruz.

Ne Kasımpaşa'nın maçı salabilecek durumu var. Ne oyuncularının ne de Emre Belözoğlu'nun.

Bu maç sonu mağlubiyetle biterse Kasımpaşa küme düşmeyi perçinler, Emre B.'yi de şutlarlar muhtemelen. Kasımpaşa'nın kuruluş amacı Fenerbahçe'ye ligde fazladan 6 puan kazandırmak olsa da bu maça dair olası puan kaybı için tüm şartlar elverişli gözüküyor. Yine de Kasımpaşa olduğu için değil puan kaybı, gol bile atamazlar gibi geliyor.

Muhtemelen kendimi kandırıyorum ama eğer gerçekten oynamak için sahaya çıkarsa Kasımpaşa; Becao, İrfancan, Demirbay, Cenk Tosun, Ali Yavuz gibi oyuncular olacak sahada. Çabalayan bir Kasımpaşa o kadar kolay yenilmeyebilir.

Tabii Yashin Arm faktörünü unutuyoruz.
Şutlansa ne olacak ki iki hafta sonra yine kulüp buluyorlar kendilerine

Geri
Üst Alt