- 19 Şubat 2009
- 22.444
- 4.029
- 2.483
Umarım sene sonu senin dediğin gibi olur.Geçen sene de aynıydı ondan önceki sene de aynıydı. 7 maçta puan bırakmışlar bu az değil. Biz çok salakça puanlar bıraktık ama toplarız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umarım sene sonu senin dediğin gibi olur.Geçen sene de aynıydı ondan önceki sene de aynıydı. 7 maçta puan bırakmışlar bu az değil. Biz çok salakça puanlar bıraktık ama toplarız.
İfb nin küme düşme hattıyla çok maçları var abi, biz şu tjk yı geçelim gerisini hallederizYani camia olarak bilmiyorum ama bir şekilde oyuncular veya teknik direktör ile işi hallederler. Bizim maça hazırlandıkları gibi hazırlansalar Fenerbahçe'nin galip gelme ihtimali yok da TFF o maça güzel bir hakem kıyağı yapar en kötü.
Kral o dediğin dönemlerde yabancı VAR vs vardı. Bu sene olağanüstü Bir durum mevcut. Asla izin vermezler su maçlardan puan kaybetmelerine. 20. Dk 2-0 olunca boşa moral bozmayalım.pasanin kadro cok garip. kerem demirbay, irfan can kahveci, becao, cenk tosun, ali yavuz kol falan var hocasi da emre . eger oynamak isterlerse net surpriz yaparlar
Kasımpaşanın gol atma ihtimali olmadığı için öyle oranlar. İlk yarıdan 2-0 olur ikinci yarı da rölantide geçer 3-0 biterdoğru yorum için yarını bekliyorum ama 3.5 üst oranı aynı farklı maç olamayacak gibi. fener ıkınabilir 2-1 filan. yarın ola hayrola.
Şutlansa ne olacak ki iki hafta sonra yine kulüp buluyorlar kendilerineNe Kasımpaşa'nın maçı salabilecek durumu var. Ne oyuncularının ne de Emre Belözoğlu'nun.
Bu maç sonu mağlubiyetle biterse Kasımpaşa küme düşmeyi perçinler, Emre B.'yi de şutlarlar muhtemelen. Kasımpaşa'nın kuruluş amacı Fenerbahçe'ye ligde fazladan 6 puan kazandırmak olsa da bu maça dair olası puan kaybı için tüm şartlar elverişli gözüküyor. Yine de Kasımpaşa olduğu için değil puan kaybı, gol bile atamazlar gibi geliyor.
Muhtemelen kendimi kandırıyorum ama eğer gerçekten oynamak için sahaya çıkarsa Kasımpaşa; Becao, İrfancan, Demirbay, Cenk Tosun, Ali Yavuz gibi oyuncular olacak sahada. Çabalayan bir Kasımpaşa o kadar kolay yenilmeyebilir.
Tabii Yashin Arm faktörünü unutuyoruz.