Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
Bugün borsada fener hissesini tavana kilitlemişlerdi yarın taban açar milletin eline %-20 verirler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sükürler olsunSana sigindik
yalnız şu olay nedir ya... Allah belanızı versin....
Cok sükür yarabbiAllahim sen ayaklarina dola…
Başkanı bjkliBu sene iki kere FB'ye yenilmediler. Normalde 10 mactan 9unu yatiyorlardi. Acaba kayyum atandi diye mi
maçı izlerken de söyledim yine söylüyorum, fener daha çooook puan kaybedecek.bu ligde iyi golcün yoksa çok zor maç kazanırsın.kardeşlerim gönül rahatlığı ile diyorum ki , bizim fixtür zorsa onların da zor , beşiktaşla kadıköy ya da inönüde oynamaları hiçbir şey ifade etmez bunlar için. oyunları gerçekten rezalet.evet konyayı yensek farklı konuşacaktık ama samimi söylüyorum fenerde iş yok. bakın biz fener puan kaybetmeyecek gibi düşünüyoruz ama kay-be-de-cek-ler. santraforsuzlukları çok belli oluyor. oyunları rezalet. ittirme bir yere kadar. ilahi adalet 3 tane stoperleri de sakatlandı(inşallah ayakları kırılır ostervolde ve skriniar denen sahtekarların)
irfandırsu sevinmeyen adam kim
Ekli dosyayı görüntüle 316456
Yasin Kol denilen it bütün oruç sevabını aldı götürdü. Neyse@Oğuzhan Sesko artık yarın oruc tutarsın dostum
Spiker bile Fenerli bunu fark ettiniz mi?
Asensio'nun golunde oyle bir bagirdi ki sonra Kasimpasa atinca 'gol' dedi gecti.
Bunlara tepki vermek lazim bu kadar tarafli spiker mi olur?
İnançlarını da kaybettiler. Psikolojileri bozuldu.Maçın değerlendirmesine gelelim, kesinlikle 2 puandan fazlası kaybedildi bu maçta.
- Çağlar Söyüncü sakatlandı.
- Oosterwolde piçi sakatlandı.
- Kante, Asensio, Guendouzi ile toplam 3 sarı kart gördüler.
- Tüm maç göt zoruyla 90+5'te gol atabildiler.
- 5 dakika geçmeden son dakikada gol yediler.
- Kendi evlerinde, Kasımpaşa gibi paf takımdan Yasin Kol yardımıyla 3 puan alamadılar.
Son dakika gol yeselerdi ve 1-0 yenilselerdi bu kadar kötü etkilemezdi. Her maç böyle kollanamazlar, özellikle de küme düşme maçları da yaklaşıyor. Fener için yavaştan perde kapanıyor. Galatasaray üstüne koymalı artık.