SL 25/26 H:23 | Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa | MS | 23 Şubat | beIN Sports 1

Maçın değerlendirmesine gelelim, kesinlikle 2 puandan fazlası kaybedildi bu maçta.

- Çağlar Söyüncü sakatlandı.
- Oosterwolde piçi sakatlandı.
- Kante, Asensio, Guendouzi ile toplam 3 sarı kart gördüler.
- Tüm maç göt zoruyla 90+5'te gol atabildiler.
- 5 dakika geçmeden son dakikada gol yediler.
- Kendi evlerinde, Kasımpaşa gibi paf takımdan Yasin Kol yardımıyla 3 puan alamadılar.

Son dakika gol yeselerdi ve 1-0 yenilselerdi bu kadar kötü etkilemezdi. Her maç böyle kollanamazlar, özellikle de küme düşme maçları da yaklaşıyor. Fener için yavaştan perde kapanıyor. Galatasaray üstüne koymalı artık.
İşte avrupa etkisi kesinlikle devam etmeleri gerekiyordu avrupada

1771875935157.webp

g.tten bir şeyler sallamıştım o aralar

Yok Paşa arka bahçeleri yok siyaset, tff, mhk devrede yok GS yönetimi şampiyonluğu sattı gibi kısmen doğruluk payı olan ama asla sahada karşılığı olmayacak konular ile başlıklar kirletiliyor.
Su akar yolunu bulur.

Eze vurur kafayı, 18 yaşında liseli Kayserili çocuk kafayı vurur, Bülent Uygun eyvah gol attık diye gözleri dolar iken Manaj tribüne forma çıkartır eskilerden Kezman penaltıyı kaçırır döner penaltıdan son saniye yersin, Emre Güral 40 metreden atar ve bir şekilde eğrisi doğrusuna denk gelir.

Maharet hep yaptığımızı yapmak yani saha içerisinde kalıp oyuna odaklanıp maç maç bu maçı nasıl kazanabilirim diye kenetlenmek zaten onlar muhakkak ki boğulacaktır.

Ruh gibiydim 2 gündür, yine kendimize getirdi çok şükür angutlar. Artık buradan en ufak kayıp vermeden tff'sine de, mhk'sine de, şikecisine de vura vura gitmemiz lazım.

0-0 bitse bu kadar üzülmezlerdi Allah gerçekten sevmiyor galiba bunları

Şu maçın yani şu yıkılışların şu travmaların tıpatıp aynısını son 4-5 yılda kaç defa yaşadılar saymak bile zor.

Dış müdahaleler olmadan hiç bir takım bu kadar travma ve çöküş sonrası her defasında son haftalara kadar şampiyonluk yarışının içinde yer alamaz.

Sırf şu bile ligin her türlü dışarıdan dizayn edilmesinin kanıtıdır.

Maçın değerlendirmesine gelelim, kesinlikle 2 puandan fazlası kaybedildi bu maçta.

- Çağlar Söyüncü sakatlandı.
- Oosterwolde piçi sakatlandı.
- Kante, Asensio, Guendouzi ile toplam 3 sarı kart gördüler.
- Tüm maç göt zoruyla 90+5'te gol atabildiler.
- 5 dakika geçmeden son dakikada gol yediler.
- Kendi evlerinde, Kasımpaşa gibi paf takımdan Yasin Kol yardımıyla 3 puan alamadılar.

Son dakika gol yeselerdi ve 1-0 yenilselerdi bu kadar kötü etkilemezdi. Her maç böyle kollanamazlar, özellikle de küme düşme maçları da yaklaşıyor. Fener için yavaştan perde kapanıyor. Galatasaray üstüne koymalı artık.
Her dediğine katılıyorum, fakat en son dediğine katılmıyorum. Her maç kollanmaya devam edecekler. Her maç, üstüne koya koya kollanacaklar.

Bizim 3-0 dan dönen paşa maçı nasıl tramva yarattı ise bu maçta öyle büyük çöküşü başlatır
90+5 te at 3 dakka sonra ye eyvah eyvah

Zaten fenerli topçuların suratı çok kotuydu
Maaş ödeme sorunları da var
Bu ligin kırılma maçı olabilir çok net

Asensio tek basina tasiyor takimi ligde (Avrupa'da tirt). Talisca ve Asensio sakatlansa takimlari cokecek tamamen. Ama herifler her mac 90 dakika oynuyorlar ve ne sakatlaniyorlar ne sari goruyorlar (Asensio gaza gelip forma cikardigi icin sari gordu, yoksa oyun icinde gormuyor).

Ikincligi bunlarin elinden almak mümkün degil. Cocugunu anasindan ayirmak gibi bisey. Mümkünati yok.
Haftaya biz yine puan biraksak bunlarda birakir.

Bu psikolojik şoktan sonra Antalya'da da puan kaybederler. Hatta ben mağlubiyet bekliyorum

Geri
Üst Alt