- 3 Temmuz 2012
- 140.359
- 88.539
- 5.478
Yasin Kol denilen it bütün oruç sevabını aldı götürdü. Neyse
mübarek adammıyım degil miyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasin Kol denilen it bütün oruç sevabını aldı götürdü. Neyse
İşte avrupa etkisi kesinlikle devam etmeleri gerekiyordu avrupadaMaçın değerlendirmesine gelelim, kesinlikle 2 puandan fazlası kaybedildi bu maçta.
- Çağlar Söyüncü sakatlandı.
- Oosterwolde piçi sakatlandı.
- Kante, Asensio, Guendouzi ile toplam 3 sarı kart gördüler.
- Tüm maç göt zoruyla 90+5'te gol atabildiler.
- 5 dakika geçmeden son dakikada gol yediler.
- Kendi evlerinde, Kasımpaşa gibi paf takımdan Yasin Kol yardımıyla 3 puan alamadılar.
Son dakika gol yeselerdi ve 1-0 yenilselerdi bu kadar kötü etkilemezdi. Her maç böyle kollanamazlar, özellikle de küme düşme maçları da yaklaşıyor. Fener için yavaştan perde kapanıyor. Galatasaray üstüne koymalı artık.
mübarek adammıyım degil miyim
Her dediğine katılıyorum, fakat en son dediğine katılmıyorum. Her maç kollanmaya devam edecekler. Her maç, üstüne koya koya kollanacaklar.Maçın değerlendirmesine gelelim, kesinlikle 2 puandan fazlası kaybedildi bu maçta.
- Çağlar Söyüncü sakatlandı.
- Oosterwolde piçi sakatlandı.
- Kante, Asensio, Guendouzi ile toplam 3 sarı kart gördüler.
- Tüm maç göt zoruyla 90+5'te gol atabildiler.
- 5 dakika geçmeden son dakikada gol yediler.
- Kendi evlerinde, Kasımpaşa gibi paf takımdan Yasin Kol yardımıyla 3 puan alamadılar.
Son dakika gol yeselerdi ve 1-0 yenilselerdi bu kadar kötü etkilemezdi. Her maç böyle kollanamazlar, özellikle de küme düşme maçları da yaklaşıyor. Fener için yavaştan perde kapanıyor. Galatasaray üstüne koymalı artık.
aleykum selam allahın selamı diye aldımSelamun aleykum
Hocam, gecmisten mi geliyorsun?
Usta küme potasındaki takımlara böyle kolay eyyam daha zorlar işi. O yüzden dedim, yoksa adil maç oynamazlar yine.Her dediğine katılıyorum, fakat en son dediğine katılmıyorum. Her maç kollanmaya devam edecekler. Her maç, üstüne koya koya kollanacaklar.