SL 25/26 H:23 | Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa | MS | 23 Şubat | beIN Sports 1

Forest maçının yorgunluğuna verilebilir, bu maçta Asensio' yu hiç beğenmedim. Hatta ilk 15-20 dk adını duymayınca, niye oynatmıyorlar diye kadrolara bile baktım netten. Orta sahayı bize göre daha sağlam tutup önde kalabalık bulundukları için işin sadece kreatif tarafı kalıyor kendisine. Bizim Yunus sürekli önde baskı ve geriye koşuyla kendini paralamasa, bunun gibi diri kalıp çok daha iyi işler çıkarabilir ama merkezimiz zayıf olduğu için mümkün değil bu dediğim...
orta alanda okadar adam aldılar eldeki en iyi oyuncuları hala ismail kante tamamen bitik genduzinin edsondan artısı yok hatta keşke hep kante oynasa diyorum
bizde lemina beyin gönlünü yapabilirsek lemina tor 11 mac saglam kalırsa bence biz göbegi saglama alırız ki oraya dınamık renatoyu katsak o bile bence artı katar

antalya maçı fenerin ligde havlu attığı maç olabilir. haftaya çok kritik çooooook

Buz gibi golumuzu vermis olsalar bugun lig bitmisti.
... .... TFF, .... .... Haciosmanoglu,
NKFVAS

keşke antalya yerine valla eyüple falan oynasalardı direkt biterdi ya.Gümrük ve antalya direkt oyuncusuz iki takım anasını satayım keşke başka takım olsaydı ya ballı kahpeler

sakatların son durumu ne zaman belli olur acaba? merak ediyorum bizim maça kadar dönecek var mı?

Bu maçı güle oynaya kazanacaklarını düşünmüştüm fakat burada ilahi adaletten bahseden arkadaşların gözlerinden öpüyorum, gerçekten inançları yüksekmiş, Allah öyle sakatlıklar verdi ki hepsi de bu sezon yaptıkları iğrenç hareketlerin bölgesinden!! Bunun üstüne daha birsey konuşulmaz! Hakem yine işbaşındaydı, kırmızı kart pozisyonundan önce Taliscanın net faulünü vermedi. Paşanın golünü de kesin ofsayt diye vermezler diye düşündüm ama Allah'tan onu iptal etmediler. Gerçekten bu saatten sonra tekrar silkinip önce Juve sonra da ligi tekrar ele geçirmeliyiz. FB yi namağlup şampiyon yapacaklar iddiam vardı fakat bu maç inanılmaz mucizevi oldu, bu saatten sonra bu kadar eksikle ve üstüne Forrest elenişiyle tepetaklak olabilirler, yine kullanacaklardır ama bu kadar eksiğe artık puanlar bırakırlar, e bizim de artık adam gibi oynama zamanlarımız geldi!

Geri
Üst Alt