SL 25/26 H:23 | Fenerbahçe 1-1 Kasımpaşa | MS | 23 Şubat | beIN Sports 1

Kendi evlerindeki maç özeti
5 penaltı beklentisi
2 toplu seans
2 haksız sarı ve kk
1 net kasımpaşa pozisyon
Kasımpaşa penaltı ( daha net)
Asensio pozisyon
Asensio bal gol
Kasımpaşa gol

Tek taktikleri penaltı + kk + hakemin tüm takdir hakları

REZALET oğlu REZALET

..

Ekli dosyalar

• IMG_0524.webp
    IMG_0524.webp
    38 KB · Görüntüleme: 2
dogru yorum fakat şunu eklemek lazım sanırım artık,hoca eger ısrarla sampiyonlugu istiyorum diyorsa ki istedigine inanıyorum
takım içinde mac secen lig maclarında kibirli olan sahada yürüyenlere mesaj vermesi 11e almaması gerekiyor
yani junior terimlik yapması lazım artık

Buna katılıyorum gerekirse Asprilla'nın açlığını dahi koz görüp kullanacak ve çocuğu ilk 11'de başlatacak. Ligde savsaklayan adamı vitrin maçında oynatmayacak mesela aklımdan Juve maçında Lemina'yı ya da Sane'yi kesmesi geçiyor. Konya'da yürürsen Torino'da sana keyif yaptırtmam gibisinden.

Fenere gol yazar belki diye izlemeye daldi kol beyefendi
Çok büyük skandal çok, halı saha maçı yönetemeyecek herifler milyonlarca euroluk şampiyonluk mücadelesi veren Türkiye'nin en büyük camialarının maçlarını yönetiyor ve artık 70ler 80ler deki gibi değil, her taraf kamera, canlı yayınlar, sosyal medya, tv, yorumcular vs. bir sürü etkenin göz önünde olduğu bir mecrada!!

Kendi evlerindeki maç özeti
5 penaltı beklentisi
2 toplu seans
2 haksız sarı ve kk
1 net kasımpaşa pozisyon
Kasımpaşa penaltı ( daha net)
Asensio pozisyon
Asensio bal gol
Kasımpaşa gol

Tek taktikleri penaltı + kk + hakemin tüm takdir hakları

REZALET oğlu REZALET
Güzel özet olmuş izlemeyenler için. Tam olarak böyleydi maç.

Kol dallaması gördüğü halde bunlar tek topla gol bulamadı iki topla belki gol bulurlar diye pozisyonu devam ettiriyor.Bunlar artık federasyondan bize iki futbol topu yetmiyor 3 topla oynayalım diye başvururlar mı bunlarda bu kabiliyet var.

Talisca da maç sonu sekerek çıkmış, MR çekilecekmiş, forvetsiz kaldılar ve Talisca gibi aşırı kırılgan narin bir adamı stoperlerin önüne artılar, hava topları,ikili mücadeleler derken çatladı herif, gayet normal, bu da iyi oldu, 2 hafta falan oynamasın yeter

orta alanda okadar adam aldılar eldeki en iyi oyuncuları hala ismail kante tamamen bitik genduzinin edsondan artısı yok hatta keşke hep kante oynasa diyorum
bizde lemina beyin gönlünü yapabilirsek lemina tor 11 mac saglam kalırsa bence biz göbegi saglama alırız ki oraya dınamık renatoyu katsak o bile bence artı katar
Mevzu tam da burası işte. Lemina iyiyken sorun yok ama sürekli geriye kaçarak başladığı her maç tedirgin oluyorum; diğerleri de onun işlevini görecek profilde değiller. Bitik dediğin Guendouzi bizde olsa iş yapardı.

Geri
Üst Alt