Muhammed Dalgıç
10 Numara!
- 1 Mart 2013
- 10.652
- 4.518
- 1.328
Neden kimse kasimpasanin kirmizisindan önce talisca nin faulünü konuşmuyor neden? Topu uzaklaştıran oyuncunun arkasından vuruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaç dakika sürdü sevinçleri merak ettim
Alt sıra maçları olması, sakatlıklar, santrforsuzluk bir sürü defoları var. Hakemle bile puan bırakacaklar abi göreceksiniz.hakem bu denli desteklemezse evet
ADİL bir yönetim olursa 3 puan almaları imkansız
Antalya son haftalarda kendi sahasinda iyi gidiyordu kayseri haric, hocalari sami ugurlu kötü hoca degil. Samsuna karsi yendiler, trabzona karsi berabere kaldilar. Birde kasimpasa gibi düsmemeye oynuyor. Hersey olabilir. Biz alanyayi bi yenelimde sonra bakariz bu maca.keşke antalya yerine valla eyüple falan oynasalardı direkt biterdi ya.Gümrük ve antalya direkt oyuncusuz iki takım anasını satayım keşke başka takım olsaydı ya ballı kahpeler
Ustuste koyacaklar ya ona ithafenHocam, gecmisten mi geliyorsun?
Ben bahsettim renkdaş, şerefli hakem devam ettirdiNeden kimse kasimpasanin kirmizisindan önce talisca nin faulünü konuşmuyor neden? Topu uzaklaştıran oyuncunun arkasından vuruyor
fener cok puan kaybeder, adamlar golcü birakmadi kadroda. fred gibi cevik oyuncuyuda oynatmiyorlar. artik her mac bunlarin zulüm gibi olacak.Biz seviniyoruz ama bence kendi mallığımıza ağlamamız lazım. 3 puan kaybettik ve şu an 1 maç kaybetme hakkımız kalmadı. Rakibimiz kaybettiğimiz hafta kazanamadı ama yine de 1 puan almayı başardı. Biz kendimize bakalım 1 puan bile alamıyoruz.
Biz seviniyoruz ama bence kendi mallığımıza ağlamamız lazım. 3 puan kaybettik ve şu an 1 maç kaybetme hakkımız kalmadı. Rakibimiz kaybettiğimiz hafta kazanamadı ama yine de 1 puan almayı başardı. Biz kendimize bakalım 1 puan bile alamıyoruz.
Şu rezilliğe bak. Hayatımda görmedim böyle bişey.
O daha çok patlayacak, ben nereye düştüm diyecek!30mlik gendüzü ne gol yedirmiş bee