⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

Kornerden önce ugurcan tokatlamasa topu olmazmiydi? Ben ona cok kizdim pesinden gol geldi. Bence tek eliyle alabilirdi o topu.

En son puan kaybedilecek maçta, ilk yenilgimizi almış olduk. İptal edilen gol skandal eyvallah da biz ne oynadık 90 dakika onu da sorgulamak lazım. Rotasyon tabiki olmalı ama dengeleri bozacak şekilde olmamalı. Bunu da en iyi hoca bilmesi gerekir. Takımı hiçbir şekilde hazırlayamamış maça çok net. Osimhen en azından yedeklerde olabilirdi mesela. Çok fazla küçümseme ve hafife alma olduğu aşikar. Bence bu akşam lig kaybedildi. Bjk ve Trabzon deplasmanları da sıkıntı bu halimizle

Galatasaray camiasında yasaklanması gereken kelimeler “rotasyon”, “fırsat transferi”

Filozofluğa gerek yok azıcık beyin süzgecinden geçirmek yeterli, bacağı havada Boey'in.
Filozofluğu falan bırakta dünyada o pozisyona ofsayt sadece bize verilirdi.
Bana göster bir tane öyle ofsayt.
Birde o pozisyonda o zmaan penaltı var.Kalecinin yaptığı net penaltı.Beyin süzgeçi iyi çalışıyorsa bunuda gmrmek zor olmaz.

Ama bu şerefsiz hakemlerin böyle ruhsuz oyuncuların olduğu yerde böyle taraftarın böyle başkanın olduğu yerde bunları yapması çok normal.
Hakediyoruz..

Değil lig şampiyonu, UCL şampiyonu da yapsa defolup gitmeli. O kadar kibirli birisi Okan zannediyorki futbolu Okan yarattı.

Kimsin sen sürekli fantezi yapıp takımın anasını belliyorsun.

Oyuncuların canı oynamak istemediğinde ister rotasyon yap istersen yapma, kalite de devreye giremediğinde kazanamıyorsun maçı işte. Hakemler pirana gibi biraz düşmeni bekliyor zaten.

Senin kapanan takımlara karşı bir planın yok sana önde basan takımlara karşı bir planın yok

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gram anlamıyor bu adam hocalıktan. yıllardır söylüyoruz, İki tane yıldız atamadı mı takım bitik. Bir tane planı, dokunuşu olmayı bırak, dokunarak iyice çorba ediyor yav.

Bjk trabzon göztepe den çıkamaz bu takım.

Yensen de bişey değişmez görünen o ki 5-6 puan farkla şampiyon olucaklar tarihe utanç tablosu olarak geçicek bu okan.
Aynen utanç tablosu. 3 senedir takım neler yaşıyor. Yönetim yok koskoca kulüpte herkes pisirik gibi topçular ve teknik ekip kurban. Transfer bile yapamiyorlar scout gibi maç izlettiriyorlar adama. Takımin tek suçu maç seçmesi. Bıktık bu donumuzda sallariz ligi işinden. Hoca suçludur ama ondan önce bu pasif yönetim gitmeli

ulan beşiktaş göztepe falan yenilsek bi nebze tamam diyecem de ligde 2 galibiyeti olan takıma yenilmekte rezillik

Ekstra bilenen rakipleri, hakem ve federasyon ittirmesini sezon sonuna kadar yaşayacağımızı bile bile rakibi küçümseme ve gereksiz rotasyonla 3 puanı bıraktık. Madem rotasyon yapacaksın, ilk yarı al skoru sonra yap ne istersen.

Geri
Üst Alt