Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tedesco ya bir maçlık galatasaray kadrosunu yönet deseler aynen bu çorbayı yapardı. tebrikler teknik ekip.
Bizim takım klasik bir pres takımı. Juve'ye attığımız çoğu gol hücum pres ürünübu arada kaç maçtır diyorum bu takım geriden oyun kuramıyor
oyun kuran oyuncu yok. evet juve maçında 5 gol attık ama 3ü pressle kazanılan toplar. ORGANİZE OLAMIYOR BU TAKIM
bundan dolayı da maçları açamıyoruz.
bir gelincik gibi korktu çünkü kramer ona çarpacak diye darbe almamak için yumrukladı bildiğin kızsal hareket.Kornerden önce ugurcan tokatlamasa topu olmazmiydi? Ben ona cok kizdim pesinden gol geldi. Bence tek eliyle alabilirdi o topu.
aksilik boey yüzünden düsüyor iste istemsizde olsa, vardaki uyanik cikti.
Anlık sinirle ben de böyle düsundum ama belki bu maclara konyaspor mac gibi küçumsemeyiz ve kazanabiliriz. Offf bilemiyorum yaBeşiktaş Trabzon Samsun Göztepe
Burdan nah çıkarız daha Konyayı yenemiyoruz
Yahu rnktaş siz kafayımı yediniz.isabetli şutu 2 olan takım ,ısrarla konyaya sövüyorsa ve hakem diyorsa bunun daha beterınıde yaşar emin olun.
Bunlar doğru Eray ama bunu değiştirecek gucumuz varmi yok ozaman mecbur iyi top oynayacaz ve gol atacaz ,hakemleri her maç hesap etmeliyiz ona gore oynamaliyizAlakası yok. Kötü giderken senin golünü verse maçın hikayesi komple değişiyor. Fener kaç tane bok gibi oynarken penaltı kırmızı ile maç aldı. Sana vermiyorlar işte
burada da pozisyonu öyle bulduk. icardi'nin ilk yarıdaki pozisyonunun başında sallai'nin presi var.Bizim takım klasik bir pres takımı. Juve'ye attığımız çoğu gol hücum pres ürünü
Juventus evindeydi, Konya da düşmeme mücadelesi veriyor. Bahane uydurmuyorum. Yorgunluk fazlasıyla belli oluyordu sadece. O yüzden maça sağlıklı yorum yapıldığını sanmıyorum.Como dediğin takım Juventus ile CL'ye katılma mücadelesi veriyor ligde. Sahada böyle ruh gibi gezinmenin hiçbir açıklaması olamaz. Osimhen gibi karakter koyan, her maçı kazanmak isteyen aç bir adam olmayınca hepsi mıymıntı bir şeye dönüşüyor, maç seçiyor.