⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

Juventus maçı sezonun tek hedefi oldu. Bu zorlu fikstürün belkide en kolay maçlarından birinde 3 puan kaybettik. Kalan maçlarda da puan kayıpları bizi bekliyor belli aralıklarla. Bence lig bitti, kendi ellerimizle verdik şampiyonluğu..

osimhen efendi niye oynamadı onu anlamadım

juvede turu zaten gectik önemli olan konya macıydı

tedesco ya bir maçlık galatasaray kadrosunu yönet deseler aynen bu çorbayı yapardı. tebrikler teknik ekip.

Abicim adam aşağı yukarı her maç yapıyor zaten bunu. Oyuncu kalitesiyle golleri buluyoruz ve rakip de bir şekilde yeteneksiz olunca atamıyorlar işte. Bugüne kadar defalarca yazdık bunu. Her yazdığımızda da düşman ilan edildik.
Yendik diye çok üzüldün mü yazdı bana lavuğun biri burda bi defasında.

Icardi bitmiş bile olsa sahadan çıkarılmaz en azından forvetle tehdit ediyorsun durduğu yerden o çıktığı an paso sağdan soldan orta açıyorsun güzel taktikmiş.

bu arada kaç maçtır diyorum bu takım geriden oyun kuramıyor

oyun kuran oyuncu yok. evet juve maçında 5 gol attık ama 3ü pressle kazanılan toplar. ORGANİZE OLAMIYOR BU TAKIM

bundan dolayı da maçları açamıyoruz.
Bizim takım klasik bir pres takımı. Juve'ye attığımız çoğu gol hücum pres ürünü

Takıma güveniyorum dahada puan bırakmayız bu saatten sonra ciddiye bindirirler

CL zahiyatı bunlar eğer oralardaysan bunlar normal sonuç ama şu oynanan oyun normal değil oynar yenilirsin onda sorun yok. Fener'de puan kaybedecek muhtemelen kalan süreçte biz de kaybedeğiz işi Sami Yen'deki maç belirler eğer kazanarak ilerlesek o maçta ilan etme şansı doğardı aradaki tek fark bu.

Juve, Liverpol yenen ATL ile boğuşabilen takım konsantre olur ve kafayı verirse TS,BJK maçlarında 2 atar 1 sayar bu kadar büyütmeyin şu olayı.

Ama diyelim ki şampiyonluğu verdin hiç ağlamayacaksın zira 1.lig kadrolu Konya'ya 12 maç sonra maç verip şut atamıyorsan paşa paşa totonun üstüne oturup susacaksın sağa sola suç atmanın alemi yok.

aksilik boey yüzünden düsüyor iste istemsizde olsa, vardaki uyanik cikti.

Eğer Sane vurmadan önce Boey'ın yaptığı bir hamle yüzünden düşüyorsa, Boey'in rakibin düşmesine neden olan hamlesi ofsayt gerekçesi sayılamaz çünkü ofsayt kararı Sane topa vurduğu andan itibaren yaşananlarla ilgili... Yani buna ofsayt çalınıyorsa hakemler diyor ki "Boey 'SANE VURDUĞU ANDAN TOP KALE ÇİZGİSİNİ GEÇTİĞİ ANA KADAR' rakip oyuncuyu etkiliyor ve o oyuncu Sane'nin şutunu engelleme şansına/ihtimaline sahip" Ofsayt diyorsan bu iki şartın bir arada olması lazım...

Bu sene en rahat şampiyonluğumuz olacak.
Bu rezil Fener şampiyon falan olamaz.
En kötü senaryoda Arena’da bu ibnelere 3-4 tane koyar geçeriz.

isabetli şutu 2 olan takım ,ısrarla konyaya sövüyorsa ve hakem diyorsa bunun daha beterınıde yaşar emin olun.
Yahu rnktaş siz kafayımı yediniz.
Yahu o pozşsyon gibi ofsayt ligde sadece bize veriliyor.Sol bek denen adam 10 defa atılmalıydı.Bak net öyle olsada olur olmasada değil..

Arkadaş ben sapına kadar ekeştiriyorum takımı oyuncuları.Hatta en sert bir şekilde.

İnanılır gibi değil arkadaş.Yahu hızsız soymuş evini göz göre göre yahu sesmi çıkarmayacaksın.Liigin başımdan beri her türlü rezillik yaşanıyor görmüyormusunuz arkadaş.

Alakası yok. Kötü giderken senin golünü verse maçın hikayesi komple değişiyor. Fener kaç tane bok gibi oynarken penaltı kırmızı ile maç aldı. Sana vermiyorlar işte
Bunlar doğru Eray ama bunu değiştirecek gucumuz varmi yok ozaman mecbur iyi top oynayacaz ve gol atacaz ,hakemleri her maç hesap etmeliyiz ona gore oynamaliyiz
Bizim fener gibi kirmizi ve penaltı jokerimiz yok
Ama dediğim gibi 2 isabetli sut kabul edilemez

Bizim takım klasik bir pres takımı. Juve'ye attığımız çoğu gol hücum pres ürünü
burada da pozisyonu öyle bulduk. icardi'nin ilk yarıdaki pozisyonunun başında sallai'nin presi var.
bize bir 10 numara lazımdı. kilit açamıyor takım. oyun organizasyonumuz yüksek olsa sorun olmaz ama öyle bir şeyimiz yok. bireysel yetenek lazım.

Zırva ve gereksiz kararlarla bir maçta bütün havayı bk ettin. İşte bu kadar hocasun okan. Ulan ne gerek vardı ne gerek bu kadar rotasyona hem de deplasmanda

Como dediğin takım Juventus ile CL'ye katılma mücadelesi veriyor ligde. Sahada böyle ruh gibi gezinmenin hiçbir açıklaması olamaz. Osimhen gibi karakter koyan, her maçı kazanmak isteyen aç bir adam olmayınca hepsi mıymıntı bir şeye dönüşüyor, maç seçiyor.
Juventus evindeydi, Konya da düşmeme mücadelesi veriyor. Bahane uydurmuyorum. Yorgunluk fazlasıyla belli oluyordu sadece. O yüzden maça sağlıklı yorum yapıldığını sanmıyorum.

Ama konu o değil, ben rövanş öncesi onların da yorulduğunu kastettim.

Geri
Üst Alt