⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

Boey topa dokunuyor kaleci zamanlama hatası ile kayarak gelecek Boey'in düşmesini sağlıyor.

Abi penaltı falanda buna ofsayt vermek için çok büyük namussuz olmak lazım..
Çıldırmamak elde değil..
Ulan birde. Burada ofsayt diye zırlayanlar var küfür etmemek içşn zor tutuyorum kendimi

Bu arada normalde yazmayacaktım da bugün inanılmaz kötü bir rüya görmüştüm bizim takımla alakalı. (Allah korusun) uçağımız düşüyordu. Şu maçla alakalı diken üzerindeydim zaten, maalesef puan kaybı oldu.

Bu arada normalde yazmayacaktım da bugün inanılmaz kötü bir rüya görmüştüm bizim takımla alakalı. (Allah korusun) uçağımız düşüyordu. Şu maçla alakalı diken üzerindeydim zaten, maalesef puan kaybı oldu.
Rüyada uçak düşmesi görmek, genellikle hayatınızda yaşanacak büyük hayal kırıklıklarına, kariyer veya aile hayatında zorlu bir döneme ve hedeflerin sekteye uğramasına işaret eder

Eyvah

Abi penaltı falanda buna ofsayt vermek için çok büyük namussuz olmak lazım..
Çıldırmamak elde değil..
Ulan birde. Burada ofsayt diye zırlayanlar var küfür etmemek içşn zor tutuyorum kendimi

Bizim ligde bu golü biz atsak ofsayt verirler bu ofsaytlar sadece bize verilir. Başka da kimseye verilmez.

3 senedir aynı yenilgiler hep. Aynı tuzağa düşmekten bıkmadı okan efendi, kapanıyorlar okanball taktiğin altına sıçıyo işte...

IMG_1375.webp

Yahu artık şu avrupa dönüşü realde yenildi yahu deyip mağlubiyeti normalleştirmede moda oldu.Hepsi palavra.Bence beş tane takım sayarım avrupa dönüşğ çatır çatır kazanan..
Sayabilirsin ben de kaybeden sayabilirim. Olay burada bu değil ki. Burada anlatılmak istenen bu değil ki. Burada sen istediğin gibi oynayamadığın maçlar olabilir ve buna rağmen de kazanabilirsin. Hakemin bu galibiyetini çalması zaten iyi oynamadık diyerek normalleştirilmemesi gerektiği anlamı buydu bu mesajın. Real yenildi o yüzden GS'nin de yenilmesi normal diyen bir mesaj değildi böyle anladıysan yanlış anlamışsın.

O gol 90+da falan olsa anlarım da pozisyon 50.dkda oldu sonra ne yaptık? Hiçbir şey. Şu maçı o pozisyon üzerinden yorumlarsak yanlış yaparız sıkıntı takımın ciddiyetsizliği
O pozisyon gol olsa muhtemelen kazanacaktık.Şimdi bu pozşsyondan bağımsız nasıl yorumlayabiliriz maçı.
Üstelik pozisyonun sana göresi bana göresi yok.Göstere göstere hırsızlık yapıyorlar.Yer yerinden oynaması lazım şu an..Ama oynamıyor neden hala pozisyonun ne kadar rezil bir karar olduğunu idrak edemeyen taraftar yüzünden neden sahada hiçbirşey olmamış gibi gidip onursun hırsız hakeme tepki vermek yerine tebrik eden ruhsuz oyuncular yüzünden neden başımızda Galatasaraulılıktan nasibini almamış hainler yüzünden.

Vall
Biz kötü oynadık vs... Ama ondan 2dk sonra da frikik uydurdu rakibe... Bizimkiler çileden çıktı... Üstüne Uğurcan pozisyonunda oyunu durdurmadı... Evet daha sakin olabilmesi lazım oyuncuların ama biz bile burada çıldırıyoruz, ben o frikikte yanımdaki bir şeyleri fırlattım, ki genelde sakin maç izleyen biriyim. Oyuncuların orada sakin kalması ve konsantrasyon kaybetmemesi çok zor... O çıldırma sekansının biraz bizi oyundan düşürdüğünü de kabul etmek lazım... Bence gol iptali ve o frikik anına kadar 2. yarıya daha iyi girmiştik... Sınırlı süre tabi o yüzden iyi oynuyorduk demek iddialı olur ama sanki bir gelişim vardı oyunda değişikliklerden sonra... Geliyor gibi duran ritim çok kayboldu hakemin o saçmalamalarından sonra...
Valla reis biz çıldırdık ama oyuncuların çıldırdığını düşünmüyorum.Hiç öyle bir izlenim vermediler.
Gerekirse kırmızı göreceksin son dakika o şerefsize haddini bildireceksin.
Bırak kırmızıyı bir güzel bizi düzelttiğin için tebrik etti ruhsuzlar.

Yok bilader uyku tutmuyor ya.

Aşırı tadım kaçtı.
Çünkü normal bir mağlubiyet değil.
Okanın bitmek tükenmek bilmeyen basit hataları,sahadaki oyuncuların ruhsuzluğu ve namussuz hakemletin artıl dayanılmaz boyuta getirdiği şerefsizce artniyetli kararları..Osimenin olmadığı senaryoda takımın tel tel dökülmesi..
Çok normal karamsarlık.
Ama bu maçtan öncede görülebilir sorunlardı.
Osimen yok haberinden hemen sonra boşuna sert tepki vermedi taraftar.Biliyor başına geleceğini.Ama başımızdaki sanki süper top oynatıyorya birde gerizekalı gibi kadro çıkarmış.

Çünkü normal bir mağlubiyet değil.
Okanın bitmek tükenmek bilmeyen basit hataları,sahadaki oyuncuların ruhsuzluğu ve namussuz hakemletin artıl dayanılmaz boyuta getirdiği şerefsizce artniyetli kararları..Osimenin olmadığı senaryoda takımın tel tel dökülmesi..
Çok normal karamsarlık.
Ama bu maçtan öncede görülebilir sorunlardı.

Ya tatsız bi haber aldığım bir gündü zaten. Maçı izlerken de sıkıntıyla izledim maç da sağolsun tuz biber ekti her şeyin üstüne.

Valla dediğim gibi bir noktaya kadar bunu sürdürebilirim. Eğer Juve + Alanya üst üste 2 maçtan iyi sonuçlar da çıkmazsa salarım gibi sezonu.

Geri
Üst Alt