⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

Kanatlar işlemiyor ort sahada lemina geriye yaslanmış sara 8.5 oynuyor. Yunus false 9. Millet adı icardi diye takmalık heyecan arıyor.

Juveye 5 atınca bu maç kendiliğinden kazanılmıyor.Yine disiplin ve mücadele lazım.

İşte Okanı bu yüzden istemiyorum. Hoşuna giderse takımın oynatacak. İşinize gelmezse burda bizi fıtık edecek. Bi adam 45 dakikada 3 farklı pozisyona mı geçer yazık

Beyefendi geçen maçta devre arası konuşma ile maçı değiştirmiştim tribinde, o yüzden değişiklik yapmaz gibi. Bu da %100 puan kaybı geliyor demek.

Valla yazık bize. Bu kadar deplasman var. Nasıl çıkacaz burdan diye biz dert ediyoruz sabah akşam. Adamların umrunda değil. Böyle gevşek takım insanı takımını desteklemekten soğutur.

icardi yunus falan diyonuz da takim genel olarak iyi degil

Singo haric kimsenin cani istemiyor gibi

Okan hoca cözmeli

Ayrica cikan ilk 11 baya kötü, oyuncularin pozisyonlari falan Okan hoca baya fantezi yapmis. Gereksiz.

Juventus'u yenince şampiyon olunmuş gibi bir oyun. Laubali, ciddiyetsiz, istektiksiz, koşmayan, hazırlık maçı kıvamında mücadele eden bir oyuncu grubu vardı ilk yarıda. Şu görüntü puan kaybı demek. Puan kaybı olursa feneri şampiyon yapmak için pusuda bekleyenlere gün doğacak.

ulan ilk maç tek farklı bityer bu kadar rotasyon yaparsın anlarım bir nebze 3 fark atmışız bu neyin kafası

şimdi bu sözde rotasyon yaptırdığı oyuncular gol bulmak için daha fazla mücadele edip kendilerini yırtacak ŞU TAKTİK DEHAYA BAKAR MISINIZ

Pres olmayınca boşa düştük her zamanki gibi

Şunu yap

Uğurcan
Boey singo lemina jakobs
Toreira sara
Barış sane şalai lang

Osimhen cok tempolu oynayan bir isim . Lang girer atar baris girer atar belki. Sane sallai yerine. Yunus yerine de yaser

Üst tura çıktığımızda Alanyaspor-Beşiktaş-Başakşehir maçlarının arasına girecek Avrupa maçları bizi sağlam bitirecek gibi hissetmeye başladım.

Geri
Üst Alt