⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

abi bütün türkiye toplallayıp düşelim diye fırsat kolluyor. vermeyeceksin o firsatı. gollerin iptal olma ihtimalini de düşünüp adam gibi hazırlayacaksın takımı. ha arenada fenere maç vermişsin ha konyada konyaya vermişsin. bu kadar nasıl ciddiyetsiz olursun arkadaş. ts, bjk, göztepe deplasmanların kendi sahanda fb ye kullanacağın avantajı boktan konya maçına vermeyeceksin. o yüzden gerçekten takılmıyorum golü vermişler vermemişler amaçları bu zaten. sen hazır olacaksın arkadaş. zaten hakkını yemeye and içmişler. (kusura bakma içimi boşalltım)
Kusura bakma da bu düşünce yapısı da saçma ya. Bu şey gibi seni gasp ettiler ama gasp edenler suçsuz sen suçlusun böyle de olmaz. Sen tabi her zaman iyi oynaman gerek ama bazen kötü oynadığın bir günde galibiyet alabilirsin. Hakemin bunu engellemek hakkı olmamalı.

Şu pozisyonda golü iptal edemezsin. Boey düştü diye ofsayt veriyorsan o zaman Boey'i düşüren kim rakip kaleci o zaman penaltıyı vereceksin. Sırf bu da değil maç içinde temiz kaptığı ve tehlikeli olacak kaç pozisyonu faul dedi ve kesit hakem yine rakibe saçma sapan fauller hediye etti. Bildiğin operasyona gelmişler ve yaptılar hem de göstere göstere. Hocaya ve takıma tepkiyi kendi içinde yine gösterirsin de bu şeref yoksunun yaptığını normalleştirmek doğru değil. Bu pozisyonlar sadece bizim aleyhimeze çalınıyor farkında mısın?

Hafta içi söyledik bizim rakip tescillier değil

Bütün ülke birleşmiş bu sene bize karşı

Bunu söylediğimizde futbol uleması arkadaşlar dalga geçiyordu sözüm ona

Ulan bir ülkenin Spor bakanı gidip yalnızca bizim maçın var kayıtlarına bakıyorsa fazla konuşacak bir şey yok zaten

Bizim bu operasyonu kırabilecek gücümüz var mı var

Ama onu oynatacak hoca yok

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ucl nın bizim takım icin nasıl fazla oldugunu herkes sonunda gördü ama 3 puan gitti.

Iki m paslar bile yok suclu Icardidir

Ya kardeşim sanki UCL'yi alicaz. Şu avrupa tribini hiç sevmiyorum ya. Lig şampiyonluğu gidiyor. Yazik üzüldüm

Buyrun avrupayı güle güle kullanın.

Fener bir mallık yapmazsa şampiyon olucak. 8 puandan şampiyonluk vermek Gs tarihi adına utanç verici.

Maç başlar maşlamaz puan kaybı geliyorum diyordu ama işte Hakem ibnesi olmasa yinede kazanırdık bua maçı

Şu leş Konya'ya yenildiniz ya Allah sizi bildiği gibi yapsın. 2.yarı gole ihtiyacin var herifler şut atmıyor hayırdır olum amaç ne satış mı var ?
Konya 4 ay sonra maç kazanmış bugün karagümtük olsa ona bile yenilirdik

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt