⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

Sane beyimiz de oynamaya çıkmamış zaten bu maç belliydi maçın başından beri. Maçı da küçümsemiş belli ki Juve maçında ilk 11 olmadığı için trip de atıyor. Geçiniz abicim geçiniz. Bana aidiyet duyacak topçu lazım. Abuk sabuk trip atacak topçu istemiyorum bu takımda.

Asprilladan İlkaydan ne bekledi de oyuna aldı acaba
Ben söyleyeyim mi, süre vermesi gerekiyprdur
Çünkü hoca için önemli olan bu

Yapacsk bişey yok 5 tane atarken Aslanlarımızsa gene bizim aslanlarımız maçı hakem denen kahpe evladı aldı verdi Konya’ya

Sane juventus maçında gene yedek olmalı . Kendini toparlamazsa işi zor . Ayrıca devre arası Osimhen olmasa Icardi var, en kötü Barış var diyip genç forvet aldırmayanlar bugün ağzının payını almıştır umarım

Bu sene bizi kilitleyen çok takım oldu ama okancıların kesinlikle anlayamadığı bir konu var takımlar o kadar güçsüz ki o final işini yapamıyor. Bonservis harcayabilen 3-4 takım var ligde gerisi çöpleri karıştırıp 11 çıkarmaya çalışıyor, o yüzden senelerdir avrupada vasat takımlara yenildik hep. Kilitleme artı önde 5-10 milyonluk topçuları olsa hepsinin bizim maçlardan çok puan çıkaran takım olurdu. Lig gerçekten çok çok kötü, şu Konyanın güçlü bir tarafını göze batan bir oyuncusunu söyleyin bana takım demeye 1000 şahit ister.

Geri
Üst Alt