⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

Hepsi tebrik ediyor hakemi.Bunlara destek falan vermeyeceksin.
Ulan nasıl yahu nasıl abi tepki vermezsiniz lan.
Ananızı belledi hakem ananızı. Yapında şerefsiz tescillileri şampiyon sizde rahatlayın bizde.

Avrupa donusu zor musabaka olacagi belliydi. Rotasyonda bir sorun gormuyorum ben. Hatta ilk onbirin yedekten baslamasi da aorun degil ki aslarla baslasa gene bir sey olmayacakti. Nitekim gpl dogru zamanda geldi. Ama fenerasyon mudahelesi takimi cokertti. Okan da kenarda donup kaldi. Sallai bitikken 90 dk oyunda tutmasinin, Sacha'nin cikmasinin, Lemina bu kadar isteksizken Sanchez'in kenarda durmasinin anlami yoktu.

Ilhan Palut ta salak degil. Gereksiz topla pas yapayim.derdinde degildi. Bahadir zaten oyle bir kaleci degil. Bilakis Muleka ve Turuc ile onde bastirdi. Hakemlerin oyuna mudahalesinden sonra saskinligimizdan faydalandi. Dogru degisikliklerle Okan'i mat etti.

Okadar dedik ilk 2 sampiyonluk icardi mertens son sampiyonluk osinin diye. Bu okan hoca falan degil

İlk 2 sene icardi şamp yaptı geçen sene osimhen şamp yaptı fenerin hakemlerine rağmen yaptılar bu sene ikiside yok piyasada ama fenerin hakemleri arsızca devam ediyorlar operasyona yönetimde çanak tutuyor eee artık şampiyonlukta gitti sonunda

Yalandan gol iptali adamları havaya soktu ne olduysa bizimkiker dağıldı çok ilginç, maçınnkırulma anı iptal edilen yüzdeyüz goldür

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyiki iftardan sonraydı maç ne kadar adam varsa sövdum, hasta hakem denen ...e.

Evet futbol uleması gel buraya

Haydi konuş bakayım şimdi de

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diyecek söz şu operasyon çocuklarını sevindirdiniz . Eminim sun an VAR'daki diger hakemlere kutlama yapıyorlardır. Yazıklar olsun . Hocaya ve yönetime oyunculara da yazıklar olsun. Ben gördüm maçtan önce operasyon çekileceğini bunlar göremedi.

Geri
Üst Alt