⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

Mertensin yerine adam alamamak cok buyuk hata oldu.

İlkay onun ikamesi degil, Sara degil, Yunus hic degil.

Oyun kuramiyoruz, kombinasyon orgabizasyon sifir.

Butun futbolcular alismis, Osimhene at o biseyler yapar. O olmayinca isiga bakan baliklar gibi kaliyorlar.

Bir mucize olsa keşke ve juveye elensek avrupada kaldıkça ligi 2.planda düşünecek bunlar.

Lang, Barış bunlar 0-0'ken girdi maç gerideyken girmedi yani girdikten sonra hiçbir şeyi değiştirmediler sözün bittiği yerdeyiz.

realde kaybediyor ŞL dönüşü puan kaybı olayı galiba bilimsel bi gerçek

Kalan tüm maçları kazanacak güç var yeter ki takım artık lige motive olsun. Lig başından beri 0 motivasyonla oynuyorlar ligi

Juventus'a 5 atan takım Konya'da 5 şutu zor attı, kepazelik ve utanç kaynağı bir maç. Biri bana Abdülkerim'in neden çıktığını açıklasın, 2.yarı defanstan bir kere bile topla çıkamadı takım, yediğimiz gollerin izahı yok. Bu hoca ve bu takım şampiyonluğu vereceği izlenimini fazlasıyla verdi bu maç. Bu takım Osimhen kadar takım, bu hoca da Osimhen kadar hoca. Yokluğunda hepsi teneke adeta.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hoca hep tenekeydi zaten, şampiyonluklar ve başarı üst düzey 3-4 futbolcu sayesinde geldi.

Bu adam bu kulupte hoca olmayı haketmiyor arkadaş bu kadar basit.

Biri bana Sallai nin sol açık başlayıp, sonra 10 numaraya, sonra da sağ bek e geçmesini
mantıklı bir şekilde anlatabilir mi??

Mertensin yerine adam alamamak cok buyuk hata oldu.

İlkay onun ikamesi degil, Sara degil, Yunus hic degil.

Oyun kuramiyoruz, kombinasyon orgabizasyon sifir.

Butun futbolcular alismis, Osimhene at o biseyler yapar. O olmayinca isiga bakan baliklar gibi kaliyorlar.
Bütün özet budur.Geçen seneden Mertensin emekli olacağını sağır sultan biliyordu.Yemin ediyorum Sane yerine öncelikle ve öncelikle 10 numara alınmalıydı.Hiçbir zaman doğru düzgün oyun kuramıyoruz.Yana pas geriye pas kanatlara pas.dikine oynayan br 10 numara bu takımı uçururdu.Icardi'ye asla kızmıyorum 45 dakikada doğru düzgün top alamadıki?

Trabzon jk deplasmaniymis. Ordan cikariz cü kü onlar tüm saha pres yapmaz yapamazlar. Bugün herifler ölümüne kostu. Hayatin primini alacak gibi.
Aldılar zaten primi. Bu Ramazan ayında helak olurlar inşallah. Kimse masal anlatmasin. Aynı palamutu 1 kere FB ye böyle oynattığini gören var mi

Geri
Üst Alt