GSCimbom
⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1
Alper Altun

⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1 Sayfa 163

Alper Altun ·

Cevap
3,5K
Okunma
56,5K
Sayfa
163/176
Bu akşam sosyal medyada dolanmayın fenerliler baya baya abartılı bir şekilde havaya girmiş. Öldüresi geliyor insanın resmen.

Girecekler tabi mallık yapmazlarsa şampiyon oldular.

Bjk göztepe trabzon dep var sende. Okanın bjk fobisi olduğunu cümle alem biliyor. Bitti iş geçmiş olsun. Bize yıllar sonra fener şampiyonluğu izlettirmeyi geçtim 8 puandan Gs tarihini yok ederek rezil ederek şampiyonluk vericek.

TSyi yeneriz ya top falan oynadığı yok onların. Onuachuyu tut havadan yeterli.

Göztepe ise zaten 90dk otobüs çekiyor konya maçından farkı olmaz. Erkenden gol atarsak o maç çözülür

BJK maçı zorlar bizi baya. BJK form tutarsa max beraberlik alırız
O işler öyle olmuyor bence her maçın hikayesi farklı. Trabzonu içerde yenemedik 3 ay önce, Göztepede Konyadan 50 kat daha dirençli bir takım adamların atacağı bir şans golüne bakar sonra dön dönebilirsen.

12 maçtır galibiyeti yok lan. Bu takıma pozisyona giremiyorsun. Benim aklım yetmiyor. Bir takım istese bukadar kötü oynayamaz abi. İstekte yoktu takımda. Puan kaybetmeye çıkar gibi miy miy oynadilar
kocaeli maçı da böyleydi birebir aynısı. Aynı döngülerden devam ediyorsak eğer muhtemelen ifb de haftaya antalya'da takılacak demektir. Bir döngüsellik mevcut ligde.

Nasıldı canolar beğendiniz mi rotasyonu, 50 kere dedik risk alınacak haftalar çoktan geçti diye, en iyi 11 neyse her maça o çıkmalı diye, bizim gibi takımlar için şu maç bu maçtan daha önemli o yüzden rotasyon yapalım falan gibi şeyler geçerli değil çünkü bizim gibi takımlar için en önemli maç bi sonraki maçtır. Bunu zor yoldan da olsa anlamıştır heralde artık herkes

Bu arada Barış ligde eskisi kadar kasmıyor bu sezon... Belki yazın gideceği için çok sallamıyordur bilmiyorum, günahını almak istemem... Bir de bu sene hakemler ne yapsa faul çalmaya şartlı çıkmışlar zaten...

Girecekler tabi mallık yapmazlarsa şampiyon oldular.

Bjk göztepe trabzon dep var sende. Okanın bjk fobisi olduğunu cümle alem biliyor. Bitti iş geçmiş olsun. Bize yıllar sonra fener şampiyonluğu izlettirmeyi geçtim 8 puandan Gs tarihini yok ederek rezil ederek şampiyonluk vericek.

Fener yarın puan kayıb eder. Şampiyonluğun gittiği felan da yok. Her takımı ikiye katlıyacak güçteyiz. Yeterki her maça final maçıymış gibi çıkalım.

Önalan pres yapamayinca takimin bi oyun plani yok. Iyi günde kendi sahamizda dünyada yenemicek takim yok. Ama az yorgunluk belirtisi olunca heleki avrupa macindan sonra yoklari oynuyoruz. Cünkü önalan presden baska bi oyun becerimiz yok. Örnegin juveye karsi rakibi bogarak golleri attik. Güzel akilli oyun ile degil. Biraz bi futbol oynasak bu maclar zorlanmayiz oyunla kazaniriz.
Saneyle solda belli olmayan kanatla nasıl pres yapabilirsinki?

Birşeyin bittiği yok fbnin bütün maçlarını kazanacağını sanıyor herkes ama öyle birsey yok skriniar yokluğunda puan kaybı bekliyorum şahsen biz ise kredimizi tükettik bjk maçında yapacağımız puan kaybını bu maçta yapmış olduk artık kalan maçları kazanmaktan başka çaremiz yok hoca artık rotasyon yapmaz bu maçtan sonra tek olay futbolcuların her maçı final gibi görüp ona göre oynaması

Geri
Üst Alt