⚽ SL 25/26 H:23 | Konyaspor 2-0 Galatasaray | MS | 21 Şubat | beIN Sports 1

Bu akşam sosyal medyada dolanmayın fenerliler baya baya abartılı bir şekilde havaya girmiş. Öldüresi geliyor insanın resmen.

Girecekler tabi mallık yapmazlarsa şampiyon oldular.

Bjk göztepe trabzon dep var sende. Okanın bjk fobisi olduğunu cümle alem biliyor. Bitti iş geçmiş olsun. Bize yıllar sonra fener şampiyonluğu izlettirmeyi geçtim 8 puandan Gs tarihini yok ederek rezil ederek şampiyonluk vericek.

Taraftarın hem hoca hem takima ayar vermesi lazim bu rehavet ve mac seçme konusunda fakat taraftardaki rehavet ve şımarıklık ta cok fazla

Yav işte bunu anlatıyorum 1 saattir. Herifler şampiyonluk maçımızda da aynısını yaptı. 25 dk savundular. Golü attığımız anda kabak çiçeği gibi acildilar peş peşe sapladik. Aynı senaryo olacaktı. Bütün maçın kaderi değişti
Aynen öyle oldu bu macta böyle olacakti. Resmen macta tuttu hakem.

TSyi yeneriz ya top falan oynadığı yok onların. Onuachuyu tut havadan yeterli.

Göztepe ise zaten 90dk otobüs çekiyor konya maçından farkı olmaz. Erkenden gol atarsak o maç çözülür

BJK maçı zorlar bizi baya. BJK form tutarsa max beraberlik alırız
O işler öyle olmuyor bence her maçın hikayesi farklı. Trabzonu içerde yenemedik 3 ay önce, Göztepede Konyadan 50 kat daha dirençli bir takım adamların atacağı bir şans golüne bakar sonra dön dönebilirsen.

12 maçtır galibiyeti yok lan. Bu takıma pozisyona giremiyorsun. Benim aklım yetmiyor. Bir takım istese bukadar kötü oynayamaz abi. İstekte yoktu takımda. Puan kaybetmeye çıkar gibi miy miy oynadilar
kocaeli maçı da böyleydi birebir aynısı. Aynı döngülerden devam ediyorsak eğer muhtemelen ifb de haftaya antalya'da takılacak demektir. Bir döngüsellik mevcut ligde.

Nasıldı canolar beğendiniz mi rotasyonu, 50 kere dedik risk alınacak haftalar çoktan geçti diye, en iyi 11 neyse her maça o çıkmalı diye, bizim gibi takımlar için şu maç bu maçtan daha önemli o yüzden rotasyon yapalım falan gibi şeyler geçerli değil çünkü bizim gibi takımlar için en önemli maç bi sonraki maçtır. Bunu zor yoldan da olsa anlamıştır heralde artık herkes

Bu arada Barış ligde eskisi kadar kasmıyor bu sezon... Belki yazın gideceği için çok sallamıyordur bilmiyorum, günahını almak istemem... Bir de bu sene hakemler ne yapsa faul çalmaya şartlı çıkmışlar zaten...

Alakası yok bu sene ucl mmaclari öncesi ve sonrası hep zorlandık yada puan bıraktık oyuncularin rehavete girdiğini hoca bile soyledi ki kendisi bile o rehavete girdi
Bizim oyuncu grubu ve hocaya tek hedef gostereceksin bujadar basit aslinda
Bugünün Türkçesi küçümseme.Baska Hicbirsey değil.Nasilsa 12 maçtır kazanamıyor.

Girecekler tabi mallık yapmazlarsa şampiyon oldular.

Bjk göztepe trabzon dep var sende. Okanın bjk fobisi olduğunu cümle alem biliyor. Bitti iş geçmiş olsun. Bize yıllar sonra fener şampiyonluğu izlettirmeyi geçtim 8 puandan Gs tarihini yok ederek rezil ederek şampiyonluk vericek.

Fener yarın puan kayıb eder. Şampiyonluğun gittiği felan da yok. Her takımı ikiye katlıyacak güçteyiz. Yeterki her maça final maçıymış gibi çıkalım.

kocaeli maçı da böyleydi birebir aynısı. Aynı döngülerden devam ediyorsak eğer muhtemelen ifb de haftaya antalya'da takılacak demektir. Bir döngüsellik mevcut ligde.
Onlara hakem yardım ediyor etmezse. Rakip kaleci topu içeri aliyor zaten

Bu maçı alsak rüzgar arkamızdan çok kuvvetli kesecekti ama içine etti önce Okan efendi sonra yavşak hakemler

12 maçtır galibiyeti yok lan. Bu takıma pozisyona giremiyorsun. Benim aklım yetmiyor. Bir takım istese bukadar kötü oynayamaz abi. İstekte yoktu takımda. Puan kaybetmeye çıkar gibi miy miy oynadilar
Deplasman sonuçta ve sana motive olacakları belli. Böyle bi rotasyon yapıp bunları düşünemiyosa senin hoca hoca değil.

Önalan pres yapamayinca takimin bi oyun plani yok. Iyi günde kendi sahamizda dünyada yenemicek takim yok. Ama az yorgunluk belirtisi olunca heleki avrupa macindan sonra yoklari oynuyoruz. Cünkü önalan presden baska bi oyun becerimiz yok. Örnegin juveye karsi rakibi bogarak golleri attik. Güzel akilli oyun ile degil. Biraz bi futbol oynasak bu maclar zorlanmayiz oyunla kazaniriz.
Saneyle solda belli olmayan kanatla nasıl pres yapabilirsinki?

Juventus maçından gunler once ucl den elenmeli ve mutlaka tek kulvara dusmeliyiz eger şampiyonluk istiyorsak demistim ,hakli çıkıyorum

Birşeyin bittiği yok fbnin bütün maçlarını kazanacağını sanıyor herkes ama öyle birsey yok skriniar yokluğunda puan kaybı bekliyorum şahsen biz ise kredimizi tükettik bjk maçında yapacağımız puan kaybını bu maçta yapmış olduk artık kalan maçları kazanmaktan başka çaremiz yok hoca artık rotasyon yapmaz bu maçtan sonra tek olay futbolcuların her maçı final gibi görüp ona göre oynaması

Juve maci sonrasi evde oynuyoruz. Evimizde puan birakmak biraz sıkar. Ciddiyet şart bundan sonra. Keyiflerine baslatmasinlar.

Geri
Üst Alt